Aycaa Merhabalar. Hangi bez kullanıyorsunuz memnun oldugunuz? sleppy ve goon sızdrdı bende kızım bir bucuk aylık . Ne önerırsınız? Prımapremıum kullanyorum artık ama malum fıyatı yuksek . Yardımcı olursanz cook sevınırım iyigunler.
Kusannesi Aycaa ben sleepy kullanıyorum oglum için hiç sızdırma yasamadım gece altını almamama ragmen. Evy baby denedinizmi oda güzeldi
Aycaa Kusannesi ne kadar cocugunz ? Acaba ay ay ve yaş yaş fark edıyormdr kı bezlerde yanı kımısı ıste memnun kımısı defıl aynı bezden bahsedyorz halbu kı acaba ben mı baglayanıyorum yaa düşünp duruyorum
Neselibebek Kusannesi bebeginiz kac aylik. Benim ki 2 aylik kucagimda emerken yaparsa altini arkadan çıkıyor sizdede oyle oluyor mu arkaya akiyor herhalde
nazliyagizzz Prima aktif bebe kullanıyorum çok memnunum fiyatı evet diğer bezlere göre pahalı ama sağlamlığı açısından daha avantajlı saat başı bez değiştirip bunun yanında bir de kıyafet değiştirmek zorunda kalmıyorum en azından 😊
Merve33 Babymm_ sızdırmaya ben hariç (eşim kayınvalidem) bağladığında gördüm oda yamuk bağlanmış veya tam oturtulmamış oluyor. Bütün gece sabah 10 a kadar değiştirmiyorum bi sorun olmadı dediğim gibi yamuk bağlanıp veya bebeğe küçük geliyorsa sızıyordur. Diye düşünüyorum
Ahanife Aycaa molfix kullanıyorudum hep bu zmana kadar kızım yaşına girecek 1 haftadır sleppy natural kullanıyorum onu da beğendim 🙂