Nebicimanne Mrv-hmz esim yapiyor borcama yayiyor onu kucuk kare seklinde kesiyordu ondan 3 4 kup yiyordum ikindi uzeri , aksam hic yemedim kilo da almadim ama vermedimde
Nebicimanne Mrv-hmz kahvaltilik helvalar da asiri sut yapiyor 🖖 onlar disinda dereotu ve sogan da cok guzel sut yapiyor birde kuru incir hosafi 😅
KeremTalha_4153 Mrv-hmz helva kayısı incir bol bol da su için. Birde gerçekten uyuyun dinlenmeye çalışın ben bazen 10 dakka uyusam sütüm gelirdi
imgesi Mrv-hmz kilo almadm acikcasi cnku evdede cok hareketliyim bn. Helvada kalorisi biraz cok kilo probleminz varmi
Mevicka Bravewomen canım kayınvalidem her anne gibi göz kararı yapıyor göz kararı ölçülemeye çalışayım yaptıkça elin alışır zaten helva kıvamını az cok biliriz hepimiz sonuçta. Tavaya 3-4 yemek kaşığı kadar tereyağ koy eriyince yarım çay bardağı kadarda sıvıyağ koy sonra un ekle yavaş yavaş ekle helva kıvamını alana kadar sonra güzelce kavur sonra altını kapat bu sert kuru bişey olacak dursun bi köşede soğusun sonra bir çay bardağı kadar şekeri çok az bi suyla ıslat bi kasenin içinde (tamamen erimez kıtır kıtır kalır zaten helvaya lezzet verende bu kıtırlık bence) çırp biraz sonra soğuyan helvaya sök karıstır helva şekeri görünce yumuşayacak zaten sonrada koy tabağa şekil ver ama buzdolaba koyma donuyor pek zevkli olmuyor yemesi. Ben bunu yeyince çok çok güzel süt oluyor bayatlamıyor ve güzel bi kahvaltılık umarım sizinde hoşunuza gider 😊
Skrn124 1lt süt 1su bardağı irmik 1 su bardağından bir parmak az şeker vanilya, muhallebi gibi yapın borcama dökün oda çok süt yapıyor, bulgura havuç ekleyin oşekilde yiyin oda cok faydalı süt arttırmada
Eceoyku aselimm12 biminkinin markasını hatırlamıyorum da bu koskanin çok güzel onu al fıstık ya da cevizli al daha iyi