Brfngnc Hll20 Zaten hemen verir vermez öksürüp kusunca bu kadar çabuk etkisini gösteremez diye düşündüm de bilemiyorum artık 🤷♀️İlaç etkisini ne kadar süre de gösterdi peki ?
Dunyamsensn2008 Brfngnc Yani Ben de kullandım da çok hatırlamıyorum kusup kusmadigini ama iyi geldi.Kusmussa balgami çıkarmıştır bence
Brfngnc Sibellaa8 2 ay kadar mı kullandınız? Çok uzun bir süre bize ne kadar kullanıcağımız söylenmedi de acaba öksürük bitene kadar mı ?
Sibelsu Bende kullandım kusmalari oluyor hatta bazen balgamli normal yani eğer öyle çok fazla kusmussa sıkıntı olabilir .
ikiprensesannesiiiii Brfngnc 2.günde gösterdi. Zaditen ama balgam söktürücü bir ilaç değil diye biliyorum alerjik öksürüğü geçirmek için demişti doktor ☹️
Brfngnc ikiprensesannesiiiii bizde öksürük şikayetiyle gittik genzinde akıntı var dedi öksürüğe sebep oluyormuş akıntıda. Hemen içer içmez kusunca korktum bende. Bakalım bugün siftahı yaptıık etkisi olıcakmı.
Sibellaa8 Brfngnc benim oglum alerjik bronsitti zatiden alerji surubu diye biliyorum şuan deloday kullanıyorum 1 aydır 5 ay olcak ilaçlara devam ediyorum aylık kontrolü var oğlumun
Busra4509 İlaç yarım saat geçmeden etkisini göstermez diye biliyorum ama balgam da boğazına geldiyse kusturmuş olabilir. Nitekim iyi olmuş çıkmıştır balgamı fışkırarak kusmadıysa sorun olmaz.
zeytinlikek Brfngnc ben uzun dönemdir kullanıyorum kusması iyi bir şey balgamını atıyor kusmukla. Ayrıca iyileşme döneminde süreci hızlandırıyor. Yan etki olarak iştah ve uyku yapar
Brfngnc zeytinlikek iyi birşey yani kusması çok sevindim 🙂 bugün 18 aylık aşıyı da oldu oğlum birbirleriyle yan etki mi yaptı diye korktum çok şükür iyi çıktı 🙏🏻
ozzge Brfngnc ilaç verdiğin an da etki etmez ki. Midesini bulandırmıştır belki bizde kullanıyoruz allerjimiz için
Brfngnc ozzge olabilirde hiçbir fikrim yok sadece balgamdan kurtuldu ona seviniyorum çok şükür rahat yatıyor şimdi 🙏🏻