Elfida-10 Egeymen Pireyi deve yaptı dilli düdük Ateşe bile bile körükle gidiyorKendi kuyusunu kazıyor enayi Cırcır ötüyor (cırcır)
Makarna_kulak VERA19 illede sen sen sen illede seeen, senden baska hic kimseyi sevemem ben ben beeeen😂 kelime:Koca
Makarna_kulak VERA19 adam gibi adam yok nerde anam yada bize rast gelmez yoluna tutan tutar bulani hemen yutar bize lokma vermez🤣 kelime:turna
Elfida-10 Makarna_kulak Telli turnam selam götür Sevgilimin diyarına Telli turnam selam götürrrrrr😂😂 (sakal)
Makarna_kulak NANANA seni cilgin hadi oradan seni sevdiğimide nerden cikardin, sen bana gülüyordun ya hani murat diyordun ya hani bakiyirdun yaaa gozbebeklerimin icineee😁 kelime: sevgilim
VERA19 Makarna_kulak Sevgilimm saçlarını tarayıp gerdanını okşayıp ninniler söyleyip dizlerimde uyutsam seniiii ayrı
Eyluladam VERA19 yar ayrı gayrın mı varrr bilemedim sana daha nasıl yaranacağımmm aşkımdan şüphen mi varrr 😂 şüphe
VERA19 Ygtek İkimize karşı bi rüzgar var ama bize aşktan esiyorlar gücümüze karşı yenilenler bize hasta diyorlarr😂 mevsim
Cren Ygtek hasta ettin seni beni hasta hasta olan sendin aslında yeni reçeteme seni yazmadı doktoe kullanma diyor onu birdaha asla 😂😂 Allahım neden bu şarkı bilmiyorum 😂😂😂 ( Reçete )
PamukEcem VERA19 mevsim rüzgarları ne zaman eserse o zaman hatırlarım çocukluk rüyalarım şeytan uçurtmalarım….. Şeytan