Misskokulum Hadi bakalım ben önce bi kelime soyliycem alttaki o kelimenin icinde geçtiği bi şarkının o satırını yazacak sonra o da bir kelime söyleyecek o şekilde devam ettircez☺️Anlaştık mi🙈🥳 BEN BASLİYORUM kelime:DUR
Cigdemasya Misskokulum gitme dur ne olursun gitme kal yalan söyledim doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim aramızda yaşanacak yarım kalan bişeyler var 💃🏽 kelime ( YARIM ) 😂
Annesininpogacayanagi Cigdemasya yarım ha yarım hava umurundamı ki bu dünyaaaa. Hergün baska bi alemde her gün baska bir şehirde. Günümü gün ediyorum sefam olsun oh oh. -KÖFTE
Cigdemasya Annesininpogacayanagi yaa dayanamadım ben söylicem köfteli şarkıyı😂😂 karnımız acıktıııı acaba ne yeseek üç tane köfteee salata ve sebzeee😂😂 yeni kelimeyide siz yazın😂😂 yada kelime (AKŞAM ) olsun
EzoAlvina Annesininpogacayanagi Köfte dudaklarını Hokka gibi ağzını Lokma lokma her yanını Öpsem yeniden Dönsen köşeden (Nazan öncel) Yağmur
Misskokulum Cigdemasya bu akşam olurum beni kimse tutamaz sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz bir uçurum gibi düşerim…. yeni kelime: mavi
VERA19 [silindi] Gece gibi gönlün aydınlanır birgün vicdan be adam onu bunu gönlüne ömürlük diye koyma be adam😂 kelime : sabah
Makarna_kulak VERA19 sabah olup uyaninca birde hersey ayni kalsa onun sesi ta kendisi geri gelmis demek bana bakıyor gülümsüyor hayirdir insallah heey, 😅😅 (leyla)
Aysimaahmet Mavi mavi mas mavi gözleri boncuk mavi bir gördüm aşık oldum bu gelen kimin yari yeni kelime ( heycan)
Egeymen dbm göz görmeyince gönül katlanır derler ondan biraz uzak olsam yeteeer ama hiç yalnız bırakmaz anılar çünkü en çok mesafeyi severler 😀🥰 Kelime: düdük 😀
VERA19 Makarna_kulak Leyla leylaa sana mecnunum ama seni bilemem eyvah eyvaah ona yine geceleri zehir edemem😌 kelime:Sen
Misskokulum Makarna_kulak Leyla Leyla sana mecburum ama seni bilemem eyvah eyvah ona geceleri zehir edemem.. yeni kelime:aşk
Elfida-10 Egeymen Pireyi deve yaptı dilli düdük Ateşe bile bile körükle gidiyorKendi kuyusunu kazıyor enayi Cırcır ötüyor (cırcır)
Makarna_kulak VERA19 illede sen sen sen illede seeen, senden baska hic kimseyi sevemem ben ben beeeen😂 kelime:Koca