Erenela_ Mineoksuzz bilmiyorum ki başka bi kredisi var belki ondan 7500 onaylandı ama ne kadar kesinti oldu hiç sormadım
Mineoksuzz Erenela_ bizimde kredimiz var da onay sayfasında kesintiler falan yazıyordu da taksit tutarı ile toplam ödeyeceğimiz tutar hesap yapınca birbirini tutmuyor dedi eşim yarın bankayla görüşüp ona göre onaylayacak bakalım
Mineoksuzz Doga1111 baktım 10 bin onaylanmış bizde şaşırdık başka kredilerimiz de var beklemiyorduk açıkçası
Mineoksuzz FHKK amin cümlemize inşallah 🤲🏻 Öyle kıyamıyor olsa ah bende veririm söyletmem bile ihtiyacı var biliyorum ama malum bizimde bebeğimiz var masrafı oluyor bize bile kalmıyor ki olsa bende versem
Mineoksuzz Azraduru şubeden mi aldınız paranızı Eşim çalışıyor o yüzden soruyorum ona göre izin alacak
Erenela_ Mineoksuzz eşim bilgisayardan girip halletmişti daha anlaşılır oluyor demişti eşinde denesin bi işi iki dakika sürmüştü hesaba yattı hemen para
Egeymen Rabbit "KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452′ye mesaj attım ama hafta sonra falan sonuçlandı ☺️
Eeff53 Mineoksuzz miktarla beraber kredi onaylandığı geldi eşime güne verdiler Cuma gidip mobil hesap açıp alacak parayı bankaya gitmeden olmaz yani