[silindi] Bir avukata danışmanızı tavsiye etmekle birlikte, bildiğim kadarıyla “şuan salgın oldugu için ve o kişi sürekli dışarıda oldugu için oğlumun sağlığından endişe ediyorum” vb dilekçe verirseniz salgın gecene kadar gelip göremez. Dilekçe nereye veriliyor onu bilmiyorum. Çocuğun sağlığını babası düşünmüyorsa kanunlar bunu düşünerek oluşturulmuş oldugundan mutlaka sizin açınızdan olumlu sonuçlanacaktır. Uzaklaştırmaya gelince yine bildiğim kadarıyla boşanma aşamasındaysanız dava açılmasa da alabilirsiniz polis merkezine gidip Durumu anlatıp ya da mahkemeye başvurup. Ama o zaman o da icra mahkemesine başvurur çocuğunu görmek için. İcra memurları ve pedagogun oğlunuzu haftada bir belki iki haftada bir belirli saatlerde çocuğu evden alıp babaya götürüp sonra tekrar size getirme getirme durumu oluşacaktır. Yalnız bunlar benim çevremden görüp duyup bildiklerim. Yine de işin ehli birisi size daha sağlıklı yardımcı olacaktır. Ayrıca daha önceki postlarınız da denk gelmişti. Düşüncenizde sonuna kadar hak veriyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah.