acemi_ana Nurtube içine dönük derken o nasıl bişi ki anlamadm 🤔 sünnetten önce bizimkinin kabuğu dönmüyor du 25 günlükken yaptırdım bnde kabuğu dönmediği için mosmor du ..
Nurtube acemi_ana pipi kabuğunun içine kaçıyor , nasıl anlatsam ki canım böyle dışta durmuyor. Kenarlardan kaşığına basınca çıkıyor, yada çişi olunca. Yoksa içinde duruyor.
Nurtube acemi_ana bizim ki de mor , mayasır da vardı. Doktor kendiliğinden böyle mor allah vergisi dedi. Anlayamadım
Umutununannesi Ben 30 günlükken yaptırdım sünnet suan 5 aylık olcz bizimde oyle altını değiştirirken dısarı yone cekıyorum ama geri kacıyor içine 🧐
Eymence Nurtube bizimkide öyle. Doktor yağdan bu şekilde dedi. Zamanla düzelecek. Bazen kayboluyor o derece içe gömülüyor yani😅 dert etmeyin 4 çocuk doktoru değiştirdik hepsi aynı şeyi söyledi.
2018istanbul Eymence mrb yorumu 2 sene önce yapmışsınız düzeldi mi tekrar dr falan götürdünüz mü 🤷♀️işlem falan gerekir mi acaba benim oğlumda aynı dediğiniz gibi
Nurtube gozdeteacher bizimki baya gömük. Çişini falan rahat yapıyorsa kanamadıysa götürmeyin bu salgında.
gozdeteacher Nurtube Çiş yapmada sorun yok çok şükür. Bi de gömülen o uç kısmı hala ten renginde değil, daha morumsu gibi. Sizinki de öyle mi? Eşim normaldir diyo ama emin olamadık yine de.
acemi_ana Nurtube hani sünnet edince o eti kesiyorlar ya küçük Bir parça oluyor onu zeytinyağı ile aşağı doğru çekiyorsun öyle diyorlar yani bn denedim bnm oğlumda olmadı o sünnet edilirken de izledim o parçayı kesip aldılar
Nurtube gozdeteacher bizimkisi de mor hala. Doktor yapısal böyle dedi sorun olduğunu düşünmüyorum kan oturmuş morarması değil çünkü.
gozdeteacher Umutununannesi Virüs yüzden doktora götürüp soramuyorum da. Bakalım değişecek mi zamanla 🤷🏼♀️
Mihrican_21_ Bende 4 aylıkken yaptırdım şimdi 10 aylık hala gömülü altını temizledikten sonra derisini geriye çekin doktor göstermiştir mutlaka bu yapılmazsa gömülü olduğu için yapışma oluyor ve çocuk acı çekiyor düzeltirken bizim başımıza geldi
merveyildirim06 Benim bebegimin de öyle 4 buçuk aylık. Sünnet de ettirmedik daha. Ama doktor sünnet ettirmenizi önerdi. Daha sonra idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş allah korusun
Saadetkaan Nurtube bende oglumu 3 aylikken sunnet ettireik suan 5 aylik ayni sorun bizdede var icine gömük hic yok pipi sunnetten once boyle bi sikintimiz yoktu
Dunyamsensn2008 Nurtube Canım içe dönük bize de dediler kasli olduğu için büyüdükçe kilo verdikçe düzelir dediler bilmiyorum demekki herkeste oluyormus umarım önemli burdurun değil-dir baya kayboluyor çünkü 😊