Aysee_asel 5 ay 16 günlük doktor ek gıda ya başla dedi ama hiç ayrıntıya girmedi bebe bisküvisi yoğurtla ver dedi saçmaladı yani bide yarım çay bardağı dedi ne kadar dediğimde 🤦🤦siz nasl basladiniz Hangi aralarda yoğurt yapmayı deneyecek daha 🙈🙈irmik pirinc unu markaları özel mi kullanıyorsunuz yoksa markette elime ne gelirse mi su ne kadar veriyor sunuz yani bu süreci nasl atlattinuz kusura bakmayın heyecan liyimm ilk deneyimimm🙈🙈
AAS Aysee_asel benimde bebeğim 5 aylık oldu yemeklere tepki vermeye istemeye başladı, 3 gün kuralı ile tadimlara başladım yogurt ile başladım ilk gün cay kasığı ikinci gün tatlı kaşığı üçüncü gün ise yemek kaşığı ile artarak devam ediyor, bu bilgileri daha da detayli internetten araştırabilir başlayabilirsiniz
Ikrazumra19 Aysee_asel ben 3 gun kurali ile yogurt daha sonra sebzelerle devam ettim sonra meyveye gectim mesela ilk gun 1 tatli kasigi 2.gun 1 yemek kasigi 3.gun yarim cay bardagi hic bulamac yapmadim irmik pirinc unu tarzi seylwr kullanmadim ama kullansaydim makarnavitmadan dogal alırdım 😊 cunku diger urunlwri cok guzel su konusuda istedigi kadar icirdim 😊
Deletedmom139 Aysee_asel @Misskokulum’un tek post altında toplanıyoruz ek gıda hakkında postu var orada bütün bilgileri bulabilirsiniz 🌸
Deletedmom133 Aysee_asel yumurya sarisi yogury pekmez kefir Havuc patates kabak Sehriye tarhana bunlarla baslayabilirisn 3 gun kuraliyla
210796 Her şeyden az az deneyin.zaten yemiyorlar.bir çay kaşığı yiyer ya yemez.6 ay 20 günlüğüz ben daha havuç,brokoli,kabak,patates,yumurta sarısı verdim.
Melegimsin 210796 patates püresi verdim ama yemedi oda bi çay kasığından az verdim midesini bulandırdı çok kuruydu diye siz nasil verdiniz sebzeleri
Aysee_asel AAS o kadar bilgi varkii internet te doğduğu günden beri bakıyorum tarifler yazıyor um doktor da başla diyince sudan çıkmış balığa döndüm 🙈🙈
Deletedmom139 Melegimsin patatesi haşladıgın su ile püreyi aç biraz canım ve zeytinyağı dök o şekilde damağına yapışır
210796 Melegimsin zeytin yağıyla.çok çok az yiyor başlarda.şimdide dişini kaşığa dokundurduğu için yiyor😄ha birde elma armut verdim
Misskokulum Melegimsin bizimki de patatesse midesini bulandirdi icine kendi sütümden veya mamasından ekledim kıvam verdim azıcık da zeytinyağı koydum