Deletedmom69 Iyi günler arkadaşlar 🙂 benim bir sorum olucaktı hamilelikte olduğumuz aşının bir ikincisi de doğumdan sonra oluyor ya ben onun zamanını kaçırmışım. Olmayan varmı bir sıkıntı olurmu?
[silindi] Deletedmom69 Öyle bişey mi varmış kız hamilelikte 2 kere tetonoz oldum başkada bilmiyorum 🤣
melodininoglu Deletedmom69 canımbana hamileyken tetenoz yaptılar sonra yapmadılar. Kan uyuşmazlığının ilk dozu hamileyken ikinci dozu doğumdan sonra 🙋🏼♀️
Efeefe52 Deletedmom69 ewet tetanoz oluyoruz hamilelikte iki kere hamilelikten sonra da devam ediyor ebe bana da söyledi tarihini ama şu an hatırlamıyorum 4 aylıkkendi sanırım
EymenCagla Doğumdan sonra 3. Ayda gidip oldum tetanoz aşısı bi sonrakide 1 yıl sonraymış bende günümü kaçırmıştım asıl olmam gereken tarihten bi 5 gün sonra oldum sorun olmadı
Deletedmom_12 Deletedmom69 Canim bir sknti olmaz eğer aşılarını tam yaptirisan birdahaki hamileliginde tekrar yaptirmak zorunda olmuyorsun eger yapmazsan tekrar yaptirmak zorundasın
Hilalmhsn Evet hamilelikte 2 doz vuruldum 10 gün once tekrar 3.dozunu vuruldum aşı kartina yazmslardi zaten hamileyken
FerideDeniz Deletedmom69 doğumdan sonra da iki doz olursanız ömür boyu korur o sizi. Olmazsanız tekrar hamile kalınca yine tetanoz aşısı olmanız gerekir.
Didemkaya Deletedmom69 Deletedmom69 dogumdan sonraki zorunlu değil yani kaçırdıysanız da sıkıntı olmaz hamileyken vurulman önemli Doğumdan sonraki senin için belli bi süre tetenoz olmana gerek kalmıyor 3 mü 4 yıl mı ne demişlerdi bana tam hatırlamıyorum
Ssedaa Deletedmom69 ben yaptırdım canım 9. Ayda doğum yaptım aşı kartım da 11. Ay yazıyordu ocak ayında yaptırdım bir sonraki de ocak 2021 de