[silindi] Balevlatlar123 enfeksiyon olabilir yaniyor, kaşınıyor çünkü bide idrar yaparken agliyormu yada koku falan
Eymn27 Balevlatlar123 canım enfeksiyon dur o bir Haft önce de ateşledi diyorsunuz benim küçüklüğüm bu acıyla geçti çiş yaparken çok yanıyordu bide evin içinde çorapsız gezdiyse soguk da almış olabilir acil şifalar versin rabbim🙏
Bicirik900615 Balevlatlar123 2 yaşlarında kız çocukların vajinaları kaşınırmış rahatsız edermiş onları belki o yüzdendir sıcak suya otuttur istersen
Zeynepikram Balevlatlar123 canım bez takmak istemediği için de söylüyor olabilir bnm kızım da 20 aylık ve bez takmak istemiyor her bulduğu fırsatta çıkarıyor tuvalete alıştırayım diyorum yapmıyor bezden sıkılıyor bazı çocuklar veya rahat hareket edemediği için acıyır diyır belki🤔
Aysekrmz Balevlatlar123 aynen benim ablamda çocuk ağlıyo huzursuz diyodu onunki 7 aylıkken mi ne olmuştu sanırım doktor vajinası yapışmış demiş ablam ben hiç farkına varmamıştım demişti çünkü kısmi yapışıklık ta olabilir
Denizada0 Balevlatlar123 idrar yılları enfeksiyonu olabilir .. kendimde biliyorum yok böyle bir ağrı insan tuvalete gitmeye korkuyor.. idrar yılları enfeksiyonu ilerleyince çok fazla ağrı yapıyor
balannesiii Balevlatlar123 idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi canım kız bebeklerde oluyomuş sık sık kıyamam ya😢
berat3347_ Idrar yolu enfeksiyonu olabilir arkadaşımın çocuğunda olmuştu bir sağlık ocağına gidin idrar tahlili yapıyorlar