Balevlatlar123 20 aylık kızım sürekli bezini açtığımda vajinasını tutup aciyor diye ağlıyor bez takmama izin vermiyor nedendir bilen varmı hastanede yok 😔
Deletedmom280 Balevlatlar123 kızarlık VS var mı cısıde ogretebılırsnz bu ara zarfında madem bez takmak istemiyor
Zeyzey2019_ Balevlatlar123 yapışıklık olabilir mi? İncelediniz mi hiç? Genelde yapışıklık olunca idrar yaparken acır.
Deletedmom139 Balevlatlar123 arkadaşlarında dediği gibi kızarıklık vs birşey var Mı ve ne kadardır acıyor diyor
Balevlatlar123 Deletedmom280 kızarıklık yok tuvalet e oturmuyor korkuyor bez istemiyor ama tuvalete gitmek ye istemiyor
Balevlatlar123 Zeyzey2019_ öyle olsaydı bu yaşa kadar belli etmezmiydi baktım yani üstten gayet net yapışık yok
Denizada0 Balevlatlar123 idrar yılları enfeksiyonu olabilir .. kendimde biliyorum yok böyle bir ağrı insan tuvalete gitmeye korkuyor.. idrar yılları enfeksiyonu ilerleyince çok fazla ağrı yapıyor
1alpercocuk Balevlatlar123 canım tahlil ver bence doktorla konuş idrarını al götür çocuğu götürme sonuca göre ilaç yazar geç kalma ilerlermesin bence geçmiş olsun
Zeyzey2019_ Balevlatlar123 yoo illa daha önceden olacak diye bir şey yok ki. Küçük kuzenimin 3 yaşında yapıştı mesela.
Balevlatlar123 1alpercocuk buradaki hastane pandemi hastanesi ilan edildi çok kalabalık çocuk doktoruda yoktur bence zaten bı tsne hastane var dogudayiz 😔
Deletedmom278 Balevlatlar123 Hiç yoktan kısa zaman içinde sağlık ocağına gidin bari baksınlar belki bakınca belli olacak bir şeyse yani içe doğru kızarıklık falan varsa anlarlar diye düşünüyorum. Ama enfeksiyon falansa nasıl olacak bilmiyorum.
Zeyzey2019_ Balevlatlar123 evet. Annesine sürekli acıyor acıyor diyormuş. İhtimal vermemişti ama artık tuvaletini acıdan yapamayınca doktora götürdü. O zaman ortaya çıktı. Hastaneler belki doludur ama özel muayenehanesi olan bir çocuk doktoru varsa bir gösterin isterseniz.
Aysekrmz Balevlatlar123 aynen benim ablamda çocuk ağlıyo huzursuz diyodu onunki 7 aylıkken mi ne olmuştu sanırım doktor vajinası yapışmış demiş ablam ben hiç farkına varmamıştım demişti çünkü kısmi yapışıklık ta olabilir
Betul42 Balevlatlar123 kesinlikle pisiktir distan belli olmuyo kizim ayriyodu anne surasi diye tam ici domates gibi kizariyodu hametan suruyodum