Gizay33 Günaydın kızlar kızım 24 günlük 2 güne 1 banyo yaptırsam hasta olur mu siz yeni doğduğunda kaç günde bir banyo yaptırıyordunuz
Denizdemirr Gizay33 ben haftada 1 yaptırıypdum yada en fazla 2bence şu aralar hava ısınana kadar sende haftada 1-2 ye dön daha çok minnak ülğmr olasılığı olabilir hasta olmadın ha tabiki ne kadar sık yıkanırsa o kadar çabuk büyür ama birazcık hava ısınsın bence derim ☺️
Asafeymeninannesi Gizay33 2 günde 1 çok fazla gibi 😌 Henüz havalar soğuk. Ben haftada 1 yıkardım ve kombi açık olmasına rağmen elektrikli sobayı muhakkak kullanırdım
Hunilianne Gizay33 Benim kız kışın doğdu hatta premstureydi 2 günde bir yıkadım. Ortamı ayarlayınca hasta vs olmadı
Umaydoruk Gizay33 bir gün dolu bir gün boş şeklinde yaptırdım Aralık ayı olmasına rağmen hiç birşey olmadı önemli olan odasını değiştirme banyo yapınca dışarı çıkarma 🙏
Meliseenur Gizay33 biz 1 aylıgız genelde herhün yıkamaya çalıştım çok soguk oldugundada birgün yıkadım birgün yıkamadım 🌸
Omurzeynep02 Ben 40 gün boyunca en fazla 4 kere yikamadim ondan öncesi hep yikadim hala yikarim 1 gün arayla
SnmMnss Benim prematüre ben bir gün durup bir gün yıkıyorum ve çok rahatlıyor ortamını yattığı odanın ısısını ayarlıyorum
Minnaktospik Gizay33 Subatta dogum yaptim 2 gunde bir yikadik yikadgmzda rahatliyor cok guzel uyyordu. Oda sicakligini ve suyun sicakligini guzelce ayarlarsan skinti olmaz. Biraz dha havalar isinsin hergun yaptirmayi planliyorum cunki aksam yikadgm icin gece uykulari dha kaliteli oluyor 😊
AryamH Gizay33 yeni dogdugunda 2 gunde yaptiriyordum subatti. yaz gelince her gun yikiyordum nerdeyse.
K1996 Gizay33 uenü doğduğunda haftada 1 yaptırıyodum şimdi 3 ayına giricek havanın sıcaklığına bağlı gece üşürmü diye düşünerek 3 günde 1 bazen 4
Deletedmom138 Gizay33 benim oğlum şubatda doğdu 1 aylık olduktan sonra hergün uyumadan yıkadım masaj yaptım çok şükür hiç hasta olmadı
HaticeeAli Gizay33 ben yazın dogum yaptım hergun yaptırıyodum ama ablam kışın dogum yapmıstı ben yanında kalmıstım ıkıgunde uc gunde bır yaptırıyoduk sorun olmamıstı rahatlıyıdu cocuk
Cigdemoren Gizay33 Bizde şubat dogumluyuz i. Şuana kadar her akşam banyosunu yaptırıyoruz. Geceleri sık uyanmıyor rahatlıyor.. alıştı artık gülücükler atıyor banyoda☺️
MerVera Yaşadığın şehrin hava şartı evinin iç ısısı iyi olduğu sürece bence yaptırabilirsin 1 aylık kızım var 2 güne bir banyo yaptırıyoruz rahatlıyor biz Adana’da oturuyoruz hava ısındı burda baya
kutay5 Gizay33 benimki 3 aylik 40i cikana kadar hep bir yada iki gun arayla yikadim simdi 3 gune bazen 4 gune 1 yikiyorm
EssraS Gizay33 aralık doğumlu bebeği ben 2 güne 1 yıkadım ve çok rahatlatıyor ve büyütüyor su. Isıtıcın varsa odayı ısıt ama yoksa soğuk olur.
Gizemensar Gizay33 ben 40 ı cıkana kadar hergun yaptırdım ama üşendiğim zamanlar oldu 2 gunr bir yaptırdım hasta olmadı cok sukur
Eternity Gizay33 Ben dogdugundan beri 2 gunde bir yikiyorum, aksam 7-8 gibi, uykusuna cok yardimci oluyor. Havalar biraz daha isininda her aksam yikamayi dusunuyorum. Bebegim 2 aylik ve suana kadar hic problemimiz olmadi