bengiben Elifnazberat öncelikle vurdurmak dediğiniz için açıklık getireyim. Rota virüs aşısı iğne ile değil ağızdan damla ile yapılıyor. Yaptırmamayı düşünme nedeniniz nedir? Rota hastalığına yakalanırsa daha çok etkilenebilir bebeğiniz. Yaptırsanız tabiki çok iyi olur.
Rabia83 Elifnazberat ben bugün yaptırdım . Aşkların hepsi çok önemli hiçbirini atlamamak gerekir tabi bu benim fikrim 🤗 şuan uyuyor bi sıkıntı olmadı şükür
haxoor Rabia83 Bazıları açı yazıyor siz aşk yazmışsınızz :D Tabi telefonun otomatik klavyesinden dolayı
Prensannesi0112 Bende 3 gün önce kendim evde verdim şırınga şeklinde zaten. En azından hastalıkları kolay atlatır. 2 doz oluyo şuan 3 aylık birinci dozu verdim. 5. Aydada ikinci dozu vericem. Fiyatı da 310 TL
Bahar21 Ben de iki gün önce eczaneden alıp ağızdan kendim verdim şırınga şeklinde yavaş yavaş verdim malum dışarı çıkarmak pek de sağlıklı değil şuan ve mutlaka yaptırın derim bütün aşılar çok önemli fiyatı 310 TL idi
Aryamira16 Elifnazberat bugün 3 aylık olduk tam pazartesi alıp kendim damlatıcam, bazı bebekler ağır geçiriyomuş ve hastanede yatıcak derecede oluyomuş ilk bebegim bunu duyunca hiç yaptırmasam mı diye düşünmedim yaptırmalısınız ☺️
Ygll Ben yaptırdım. Eşimin iş yerinden arkadaşının çocuğu rota yüzünden hastane de yatmıştı. Yani bebeklerde isal ciddi derecede önemli. Hatta hayati önem taşıyor. Ben bu yüzden kesinlikle yaptırdım.
Mugesener2019 Elifnazberat kızımınmayısın ilk haftasında var evde yapacağım sanırım doktorumuza danışıp. Ağızdan yapıldığı için bence sorun olmaz önemli olan çok taşmaması. İlk dozunda ateş vs olmamıştı. Ve bence tüm AŞILAR önemli bence
Kdrblkc Bende yaptırdım 2 dozunu aşılar önemli tabi ama bebeğiniz de alerji gibi bir durum varsa doktora danışın önermiyorlar ben bilmeden yaptırdım kızımın egzamaları coştu
Geheimnis Bi yaptıedık geçwn hafta.Doktlr anlattı.Bence eota aşısı olmalı.Hatta insan rotaishaline yakalanmadan bu dünyadan gitmez dedi doktor :) Bebeklerde bu aşı sayesinde ishal olsa bile hafif geçermiş.Biz yaptırdık.Damla şeklinde.3.ay da yapıldı bize