tarcinkokusu14 Mom987 buda çok fena dile takılıyor evet bunuda wolkmenimin ikinci sırasına ekliyim hemen 😂
tarcinkokusu14 BenMathilda wolkmenim nerede beynimde söylemek yetmez sabaha kadar başa sarıp sarıp dinlemem lazım xS
BenMathilda tarcinkokusu14 Eh sabah gün aydinlanmadan jileler giyilip okula gidilecek daha. Uyumak en iyisi, okulda kalorifer peteklerine kizlarla yaslanirken hep bir ağızdan soyleriz nasılsa. Ah, ağlıyorum. 💦
Minikcivcivim Annesininpogacayanagi peki bazılarının dikkatini çekmek için 5dk da bir oturum açıp kapatmak😅 sekerr_snm idi nickim 😅 ard arda titreşim gönderip, artık titreşim gönderemezsiniz uyarısına sinirlenmek 😅 webcam hep bozuk🤔😅😅 of ne günlerdi be
Nekwam Minikcivcivim he yaa ya cevrimdisi gozetlemelerr kac saatir çevrimici bana değilse kime yaziyor düşünceleri… Suan da wp böyle ya 😂😂
bisadekahve Arsız bela fundyy tripkolik dj ateş ve çok ağır geçen ergenlik dahada kötüsü arada hala açıp dinliyor olmam ve hala hepsinin ezberimde olmasına kaç puan sorsan dün ne yediğimi hatırlamam 🤪
2minikannesi AreninAnnesi7301 onların gerçek olmadığını anlatmak 1 buçuk ayımı almıştı her gördüğünde bilgisayara vurmak istiyordu😂😂😂
Mrs_Sunshine Mom987 Bu bataklığa tekrar düşmek istemiyorum 🤣🤣 Seninle.ilk defa Oluyorum sana Seni seviyorum Seninle yaşamak istiyorum sonsuzaaaa
BenMathilda Ya herkes arabesk mi dinliyordu? Sagopa ceza neyim var ki?? Cash flow hayata küstüm??? sansar salvo, sokrat st falan dinleyen ergen gibi ergenler yok mu?
MomIsOnline BenMathilda birileri acaba sagopa kajmer ve sokrat st ve Cumali efrahi falan hala dinlemiyor mu saniyorsunuz xDé