2minikannesi Annesininpogacayanagi balon atmalar felan vardı😂😂 hatta anneannem onları gerçek zannedip bilgisayarı terlikle dövmek istemişti😂😂😂
tarcinkokusu14 Annesininpogacayanagi Şimdi herkesin diline dolanacak olan Musa ft Gülşah (çek git bebeğim) şarkısını bütün ergenliğini özleyen güzel annelere armağan ediyorum 😂
BenMathilda tarcinkokusu14 Musa musa Gülşah Gülşah yalnızım yalnızım. Müziğiyle okuyanlar, ayvayı yedik, sabaha kadar beyinde döner durur şimdi..
BenMathilda Deletedmom136 Hangimiz degildik ki.. Bu fotografi fake olarak kullanmayan var mıdır, sanmam.
Annesininpogacayanagi BenMathilda tek parmağın ucunda dönermi deli dünyaaaaa ooooo ooooo mucizeler ugrarmı bir gün arka sıralaraaaaaaa 🤦🏻♀️
tarcinkokusu14 BenMathilda wolkmenim nerede beynimde söylemek yetmez sabaha kadar başa sarıp sarıp dinlemem lazım xS
Annesininpogacayanagi Deletedmom283 yok orjinalde banamı yürüyon. 😂😂 Eger öyleyse ben koşim (L) 😂🤦🏻♀️
2minikannesi AreninAnnesi7301 onların gerçek olmadığını anlatmak 1 buçuk ayımı almıştı her gördüğünde bilgisayara vurmak istiyordu😂😂😂
Mrs_Sunshine Birkoalaanasi eskiden romantik gelirdi şimdi ömrümde böyle saçmalık görmedim 🤣🤣🤣 içimdeeen akşam yaşlar 🙈