Mugehan ayyy biri beni anlatmış resmen. Canım biz de aynen cilt kuruluğu ile başladı ve yüzünde egzama oldu o kadar ki çocuğum kaşınmaktan uyuyamıyordu hatta biz bir ara kaşıntı için ilaç kullandık. Çünkü kafasını yara etmişti. Neyse bizde de kanda alerji çıkmadı fakat doktorum içim rahat etmedi dedi ve kaynatılmış inek sütünü getirin dedi. Azar azar 15 dk ara ile verdiler bebişime. Her cc artışında yüzünde ki kabarma arttı. Demem o ki bazen kanda çıkmasa bile süt proteini alerjisi olabiliriyor. Bu durumda öncelikle mama değişti. Süt alerjen mama kullandım ve oğlumda ben de çok sıkı diyete girdik öyleki dana eti dahi yok sadece kuzu eti. Gelelim tedavi yöntemine. Eumovate adında kortizonlu bir krem verdi sadece 3 gün gün de iki defa sür dedi. Şifa RABBİM sen tabi ama ÇOK ŞÜKÜR faydasını gördüm. Ayrıca asla ama asla vücuduna lif kullanmadım yıkarken. Suyu asla sıcak
değildi. Ve kışa denk gelmişti bizimki her gün duş aldırdım. Biodermanın atoderm duş balm I ile ovalaya ovalaya masaj yapa yapa i. Ve yıkadıktan sonra vücudunu bastıra bastıra kurutmadım hafif nemli bıraktım. Havlu olarak pamuklu müslin kullandım. Krem olarak da yine bioderma atoderm intense kullandım ÇOK ŞÜKÜR ben fayda gördüm. İNŞAALLAH size de şifa olur. Rahatlarsınız. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam