Neslisahkaplan Merhaba kızlar bebeğim 3 ay 20 günlük poposu kırmızı bir türlü geçmiyo doğdundan beri pamukla siliyorum poposunu mustela , bepanthol baby , hamazinc , hametan ( mavi ) denedim ama hiç biri geçirmiyo !
Kusannesi Neslisahkaplan travazol denedinmi? İleri derece pişikler için kullanılıyor. Bizim uzamış pişiğimizi 2 günde geçirdi
Mehtapsercee Neslisahkaplan zeytinyağ sür bol bol geçer benimde başıma geldi hangi ilacı kullandıysam fayda etmedi yaraydı bide bizimki kanıyodu göz göz olmuştu zeytinyağ sürdüm 3 günde eser kalmadı pişikten bende Pamuk’la suyla sildim
Eceock Neslisahkaplan antibiyotik pişik yapmıştı bizdede. Travazol ve hametani dönüşümlü sürdük. Birde eczane yapımı pişik tozu yazdi bize doktorumuz. 1gunde geçirdi. Yasadiginz yerde eski toprak olan bir eczane bulursanız bence onlardada vardır kesin
gozdeteacher Neslisahkaplan Bizim de bi ara çok kötüydü, küçük küçük kırmızı kırmızı yaralar olmuştu hatta. Eczaneye danıştık, bize bi krem karışımı hazırladı. Onun sayesinde geçmişti. Normalde sürekli bepanthol ya da sudokrem sürüyorum dönüşümlü olarak. Hassas cildi oğlumun. Ne zaman yine o kızarıklıklar başlıyor gibi olsa hazırlattığımızı kullanıyorum, geçiyor çok şükür. Siz de bi danışın isterseniz.
Haribo42 Neslisahkaplan canım ben pişiğii 5 ay aralıksız çektim kakası 1 dakika dursa poposunda pişiyodu oğlumun cildi o kadar hassaski anlatamam hiç daha 1 kere ıslak mendil lulşanmadım sadece bir kere denedm o gün bir yara oldu anlatamam. Ve Çareyi yaşlı bi eczacının bana versiği saf lanolinde buldum ya anlatamam inanılmaz birşey lanolin dediğim şey koyun yünü varya onun yağı eczaneler kendileri karışım hazırlıyolarya öyle direk açık bi şekilde satın aldm biraz pahalı ama mucize gibii 😍 ve eczacı pamuklada silme yıka dedii her kakada yıkadımm ve o kremi sürdüm hiç kalmadıııı hiçççç sadece bu hafta ishal olduu çok kötüü o zamanhafif kızardı sürdüm gene geçti😍😍😍 senin gibi denemediğim kalmamıştı sonra eczacı demiştki bu diğer kremler bebeğin vildini hep inceltiyo ve bir türlü iyilestirmiyor
Mum22 Haribo42 banada vazalin demisti teyzeler pisik sorunumuz olmadi hic o yuzden kullanmadim ama su gecirmezmis vazalin aslinda o da fayda edebilir ole kalan bi bilgi aklimda
Eylulum1 Neslisahkaplan silme evdesin lavaboda yıka ben kızımı ole yapıyorum kaka yaptımı sadece hem daha trmiz oluyor hem pişik yapmıyor
Haribo42 Mum22 yok ya o krem petrollü gibi kokuyo sürmem inş onu bence sende sürme baya bir kimyasallı
Mum22 Haribo42 ben cok memnunum sifir sikinti yasadim muhendisinoglu da oneriyor icerik olarakta arastirdim hicbir sikinti yok kimyasal icerik bulunmuyor 😉 sen kullandigin urunleri bi gozden gecir bakalim cnm ya bazen her cocuk cildi farkli olabiliyor ama sende iyice arastir bide diyorum ya teyzeler vazelin demisti ama ne kadar dogrudur yarar bilemicem acil sifalar bebegine