Pelin87 Sibelkeceli benim oğlum bugün tam 4,5 aylık 7,700 kg ama 3 aylıkken 7,500 kgdı, 1 ay hiç kilo almamış 😔
Sibelkeceli Pelin87 benim kızımda ilk başlarda kilosu önde gidiyordu . Şimdi kilo almıyor sanki gibi geliyor evde kendim tartım kendi kilomun üstüne onun kilosunu koyarak ama almamış gibi geldi. En son doktor kontrolundede yarim kilo almış demisti az yani . 3 aydan sonra kilo alımı azaldı sanki🙄🤷♀️
Esrac Deletedmom360 bizde başta sağlık ocaginkini kullandık oğlum hep kustu ferrum u doktor yazdı karamelli tadı var bebekler seviyor dedi bunu kullanıyoruz kusma hiç olmadı
Deletedmom360 Ecerg hangisi iyiyse onu alalım benim eşim pinpirikli zaten, bu kan damlasını verdikten sonra huysuz huzursuz olursa bebeğimiz sinirlenir sağlık ocağını Bile arar ne biçim damla vermişsiniz diye.
Esrac Deletedmom360 aynen benimkinde de reflu var 5 buçuk aylık kusma azaldı bu ayında çok şükür. o ilacı da kusunca kan kusuyor gibi oluyor ilaçtan olduğunu anlıyorsun
kaganim9 Deletedmom360 ben iki gün kullandım 2 günde bir kaka yapan oğlum 10 gün boyunca kabızlık yaşadı kan ilacına bağladım çünkü daha önce hiç kabız olmamıştı.. bıraktım bi daha kullanmadım şuan sidefer kullanıyorum çok memnunum tadı kokusu güzel tavsiye ederim
Deletedmom360 kaganim9 eşimle konuştum az önce oda araştırmış kesinlikle verme dedi ücretli alalım dedi. Sidefer alıcam bende büyük ihtimalle
AreninAnnesi7301 Deletedmom360 Mutlaka öyle mesela bu biogaia var bizi mahvetti çoğunluk da iyi geldi diyor
Deletedmom360 AreninAnnesi7301 ayyy o bizi de mahvetti aynen hiç iyi gelmedi benim kızıma katılıyorum
Deletedmom360 AreninAnnesi7301 ben şimdi baby spasmyl kullanıyorum gaz için ama bizim gaz sorunumuz yok denecek kadar azaldı
Karsimasaldakikiz Denizeylem benim kızım da geçen Cuma oldu 4.ay aşılarını. Büyün gün bir şey yoktu gece ateşlendi aman dikkat edin ölçün devamlı.
Gmzdre Benim oğlum o damlayı verdiğimde sürekli kusuyordu. Değiştirdim ben ferrum kullanmaya başladım
Deletedmom360 AreninAnnesi7301 biogia tek başına kullanılırsa bi etkisi olmazdı dedi bana doktorumuz belki de ondandır ama bizede iyi gelmemişti
Banumete Deletedmom360 paraben var o damlada 🤮içeriği temiz kan damlası almanı öneririm doktoruna danışabilirsiniz
[silindi] Bizde dün olduk kuzum geçmiş olsun banada verdi kullanmayı düşünmüyorum d3 kullanıcam hiç bişey yapmadı bize yan etki seviyo hatta benimki bende ferrum kullanıcam vegaforen iyi değilmiş
Deletedmom360 [silindi] ilknurcum hoş geldin canım 🥰 bende araştırdım evet bilmiyorum ya kararsız kaldım. Zumra nasıl oldu düzeldimi