ilaysmom Kızlar merhaba kızımın renkli oyuncaklara ilgisi var beşiğine asmak için dönence arıyorum tavsiye ettiğiniz model var mı?
Kuzumveben ilaysmom chicco büyülü yıldızlar dönence kullanmıştık güzel müzikli ışıklı gece lambası özelliğide
neyzen15 ilaysmom almayın ben aldım fisher price 300 e yakındı fiyatı ilk gün baktı sonra sıkıldı benim ki yüzüne bakmdı gereksiz onun yerine müzikli oyuncak alın benim fikrim 😊
Haticemree yesimirayada kacnci aydan beri kullanysnz acaba kızım 2 aylik da bende düşünüyorum uygun olurmu 🙏
yesimirayada Haticemree odasını hazırladığımız günden beri takılıydı beşiğinde ben 40ından sonra kullanmaya başladım🥰
ilaysmom neyzen15 bende ondan çekiniyorum ilgisini çekmezse boşuna para vermeyim diye.Müzikli nasıl bir oyuncak önerirsiniz
neyzen15 ilaysmom valla müzikli robot köpekçik veya bebekler var eline ayağına dokununca ses cıkarıyor müzik çalıyor 50-60 a alırsın sıkılırsa yenisini alırsın dönence için yatapına yatırman lazım hangi bebek yatağında oyuncak izler bilmiyoeum hiiiç alma dönnece pişmanlıktır 😁
Mom0870 ilaysmom fisher price baykuşlu olanı aldım güzel, müzikli ve dönüyor ama hayvanların aşağı bakmasını daha çok ışık müzik olmasını isterdim . Dikkatini kısa süre çekiyor. Gerçi benim bebeğimi kucak dışında oyalayabilen bir şey henüz bulamadım 😀❤️
south ilaysmom ficher price yağmur ormanı kullandık ilgisini çekti kısa süre. bebekten bebeğe değişir. içinde kalmasın al ama çok pahalı olmasına gerek yok bence