Duruhnm RavzosunAnnesi peki bu anne muhabbetine ne demeli çocuğuma zayıf anne değil sağlıklı anne lazım;) komşudan hiç bir şikayet olmadı mi kullananlardan
RavzosunAnnesi Duruhnm hayır 4yildir kapı komşum 3 yıldır satış yapıyor hiç duymadim kendide 17 kilo verdi adile Naşit gibi birseydi 😂 şimdi iyi oldu o tavsiye etti ben de biraz istemedim korktum ama şükür hatta daha enerjik oldum
Duruhnm RavzosunAnnesi çay sonuçta yemen içmen aynı rejim daha kötü sanki öyle diyetler var ki çok agir
Duruhnm Nihankumsal yok eczanede arkadaşım bana söyledi o sipariş veriyor evine kapına geliyor kapıda odemeli
RavzosunAnnesi Duruhnm zaten iştah kestiği için yemiyorsun pek ben sabah kahvaltısı ni yapip bol su içiyordum akşamda sadece kasikliyordum
Duruhnm RavzosunAnnesi ramazan geçsin bende başlayacağım ramazanda oruç tutarken zor olur öyle daha iyi değil mi ?
Duruhnm RavzosunAnnesi ramazandan sonra daha mantıklı nasıl olsa yazı da evde geçireceğiz bu virüsten dolayı anca veririz
Duruhnm Melisozkan kuralları var akşam 7 den sonra yemek yememe gibi çoğu kişi kilo vermiş size etkisi neden olmadı acaba
Melisozkan Duruhnm bende kilo verdim 1 ayda 10 kilo zaten hem bol bol su içmemi sağlıyordu tekrar alıp yine başlıycam doğum kilolarını vermek için
Duruhnm Melisozkan ben etkisi diyince kilo sandım sağlık açısından zararı yok anladım bende ramazandan sonra başlayacağım inşallah
Melisozkan Duruhnm spor felan yapmadım her sabah aş karnına içtim ve bol bol su tukettim kurallara da uydum 7 den sonra Yemek yemedim mesela