Esdoel Gzgr günde bir kere sürdüm canım yanaklarina ve kaslarına 1 hafta da geçti kafasında ki geçmedi 2 gün önce jilete vurdum kestim saçları konaklarida banyo yaptıracağım zaman zeytinyağı surecehim yine saç yok ya belki daha olmaz
Gzgr Esdoel Cok gecmis olsun canim saclarindakiler de hemencik gecsin insallah.Ben de dun ilk defa zeytinyagina basladim hergun yaparim
AdAyza Gzgr merhaba, hiç alerjiden şüphelendiniz mi ?Kızımda benzer şikayetler vardı besin alerjisi teşhisi kondu. İnşallah değildir ama süt/süt ürünleri ve yumurta alerjisi olabilir
Alparslanim Gzgr kuzum sütünü sür yanaklara kaslara benim oğlumda da oldu burdan biri dedi bende uyguladım çok iyi geldi hemen geçti inşallah seninki de geçicek kuzum
123yenianne Gzgr tamam canım ama ben şu ara gidemem virüs den dolayı inşallah geçer ben o kadar takmıyırdum ama şimdi taktım bak
123yenianne Gzgr canım bugün gittik doktora konak sadece saç da olur Konak değil alerjik bu dedi 🤷♀️Hatta süt ve süt ürünlerin den oluyor dedi. İlaç yazacakmısınız dedim hayır hepsi kortizonlu oluyor zamanla geçer dedi ilaç da vermedi zeytinyağına devam yani
Okyanustakibulut Gzgr birimde çıktı 1 aylık doktor panthenol wund und heilcreme verdi kulağıgeçti ama yüzü halen aynı.