Erdemilinci Merhaba bebeğim 9 günlük triot değeri 12.5 çıktı 13. Gün tekrar bakılacak böyle olup düşen oldu mu. Yada yaşayan var mı?
zeynepalp Erdemilinci 27 ye kadar çıkmıştı kızımın. Sürekli takipteydik ilaç başlamadı doktor 1 ay sonra normal değerlere düştü
Deletedmom_9857 Erdemilinci bizim de yüksek çıkmıştı 1 ay sonra düştü canım merak etme düşer sizin de
Payidar Erdemilinci ilk ve ikinci topuk kanında yüksek çıktı. Bir hafta sonra kendi çocuk doktorumuza giderek yaptırdık normal değerlere düşmüştü. Olabiliyormuş böyle. Geçmiş olsun 😇
Ada0408 Erdemilinci merhaba kızımda yüksek çıktı doktorumuz çocuk endokrine yönlendirdi orda yapılan testlerde normal çıktı 2 ay sonra yine bakıldı normal çıktı ilk bakılan hastanenin testleri yanlış çıkmış buda bir tek bizde olmuş güya
Deletedmom_9857 Ado topuk kanı canım doğduğunda almışlarda bir de sağlık ocağına vermiştik ordan arayıp söylemişlerdi yüksek diye araştırma hastanesine gittim direk çok şükür düşmüştü hemen🌸 sizin kızınızın neyi var canım
Ado Deletedmom_9857 kızımın neyi yok ki di george sendromu hastası fallot tetralojısı kalp hastalığı yani yarık damak var
Zalimsin Ado merhaba çok geçmiş olsun di George sendromu sizi çok zorluyor mu nasıl bir hastalık acaba arkadaşımın yenidoğan bebeğinde bu hastalıktan supheleniyorlar da
Ada0408 Erdemilinci inşallah 💜 topuk kanından bakıyorlar ya yüksek çıkınca arıyormuş aslında sağlık bakanlığı öyle duymuştum sizin tahlil sonucuda yanlış çıkmış olabilirmi bakanlık aradımı
Erdemilinci Ada0408 sarılık için kontrol e gitmiştim 1 haftadır geçmedi ışın aldığı halde. Bu yüzden kan verdik onda çıktı