Sevde123 Bende yaklaşık yarım saat kırk dakikadır uyanığım ama kızım uyandığı için değil ben uyuyamıyorum şuan kendime çok sinirliyim 🙄😂 gece geçte uyuyorum. Ama yok erkenden uyanıyorum🤦🏻♀️
Esdoel Aliim aynen ama benim kiler erken yatıyor dün ikiside 4 yattı öğleden sonraki 4 😂 sabah 6 buçuğa kadar uyudukar
Meftunbade Bizimki sabah ezanında kalkıyor hep 1 aylik diyorum kızım allah kabul etsin namaza kalktın heralde😀
Eslemervaninannesi Aliim uyanmasi ammenna karnini doyurup uyusun ama yok bi enerji bi enerji sorma gitsin 😩 uykum kaçtıktan sonra uyuyo hanim efendi 😑
Aliim Yvzasmn bazen bende eşime veriyorum ama şunu şöylemi böyle mi diye dört pitt uyandırdığı icin hic birşey anlamıyorum 😑
Yvzasmn Aliim bizde öyleydik artık sormıyur bir şey önceden herşeyi anlatıp gösteriyorum 😁 ama 1 saat sonra getiriyor hiç geçirmez kibiraz daha fazla uyuyayım vicdansız eşim😏
Aliim minnakbaby erken mi yatıyor acaba benim oğlumda akşam ki uykusu biraz erken olsa daha erke uyanıyor sanki şimdi cok gec.kalkiyo gibi konuştum 😂 6 da kalkıp bacım
Doruk12 Aliim eveeet karanlık kendini gündüze bıraksın uyanır hava kararmaya başlayınca uykusu geliyo 😂
Derin1811 elizinannesi-19 4 ayin ozelligi galibA bizimki hasta degildi bizdede hic düzen kalmadi gece saat basi kalkiom