Tugkaninannesi Masalim canım ya evet hamileyken çok güzeldi .ben de diyorum bazen hamile mi kalsam da dökülme dursa diye, o derece çaresizim:) Bu arada sağlıcakla kucağına al bebisini :)
Masalim Tugkaninannesi amin tesekkur ederim insallah bi an once durur sac dokulmen ben hergun evi supuruyordum ama heryer sac artik bikmistim valla saclarimi bile yapmak istemiyodum piskolojim bizulmustu seni cok iyi anliyorum
Sarelim Tugkaninannesi bnde avuç avuç dokuluyor. Ama bn kan ve vıtamını içmiyorum acaba ondan mı hemen içmeye baslıyorum
ayazlianne Tugkaninannesi benimde doktorun verdiği şampuan da işe yaramadı saç kalmayana kadar dökülecek herhalde çok üzülüyorum
Tugkaninannesi ayazlianne canım annelerimiz kel kalmadıysa biz de kalmayiz mantığıyla kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama , sonum kellige doğru gidiyor :)
Rukiye66 Hamileyken hormonların yükselmesinden dolayı saçlarımız dökülmedin doğum sonrası hormonlarımız normale inmeye başlayınca saçlarda ister istemez dökülmeye başlıyor evin her köşesi saç bıktım yıldım valla banyo yapmak hiç istemiyorum saçtan her yer kaplanıyor resmen uzaması için hep dua ederdim şimdi uzun ve malesef çareyi kestirmekte bulacam bu hafta Sonu
Tugkaninannesi Rukiye66 maalesef kestirmek de çare değil canım , mecbur hormonların düzene girmesini bekleyecegiz.
Semreli Tugkaninannesi aynen aynen bıktım yemin ediyorum heryer saç temizlik bitmiyor ona mı yanayım kel kalacağım ona mi yanayım yemin ederim evde kedi var onun tüyü benden az dökülüyor
Tugkaninannesi Semreli canım ben saçımı açmıyorum açtığım an bile tokaya dolanmis bir sürü saç oluyor.zaten uykusuzluk yorgunluk çok kötü , bir de saçlarım yüzünden psikolojim bozuldu
ayazlianne Tugkaninannesi benimde önler açıldı bile baya insallahhh en kısa zamanda normale döneriz :)
tubaacr Tugkaninannesi bende de aynı sorun var dogumdan 3,5 4 ay sonra bir başladı aman allahiiimmm kum gibi kafamdan asagi dökülüyor hicbirsey fayda etmiyor sanirim kendi haline birakip bekleyecez bayanlar
Hakanleyla Tugkaninannesi valla canım annem derdi bebiş seni tam tanımaya baslıyo oyuzden sacların dökülüyor. Ha ne kadar doğrudur bilemem 😍💜💕
Tugkaninannesi Hakanleyla canım ben inanmiyordum o lafa ama resmen yüzüme gülmeye başladığı zaman basladi avuç avuç dokulmem doğruymuş demek ki:)
tubaacr Tugkaninannesi annemde aynisini dedi bebek yüzüne gülmeye başlayınca dökülür diye arkadas bebek artik konusacak hala dökülüp duruyor ne zzman kurtaracaz saclarj 😢😢😢
deletedmom1101 Tugkaninannesi benimde anlattığınız gibiydi saç botoksu yaptırdım farmasinin keratin bakım setini ve sarımsaklı şampuanını kullandım kesildi tavsiye edebilirim 🙏
Tugkaninannesi deletedmom1101 canım saç botoksu dediğin nasıl oluyor . Mezotetapi yaptirmayi dusunuyorum ben de
Arzuuuu Furkansmomy b vitamini Demir c vit çinko va bunların hepsi decavit de var omumda aile hekimi veriyor eğer isterseniz
Berdemal benim çokmuzundu hamilelik boyunca kestirmedim çünkü doğumdan bir süre sonra çok dökülmeye başladı hemen kısalttım şu an çok az dökülüyor 2 ay oldu