Tugkaninannesi Kızlar doğum yapalı tam üç buçuk ay oldu, saçlarım acayip dökülüyor. Kel kalicam resmen o derece dökülüyor avuç avuç. Var mıdır dökülmeyi engelleyen bir çare ? Ve nezaman bitiyor doğum sonrası dökülmeler ? Hamileyken bir tel dokulmemesti şimdi her yer saç 😭😭
Ebruegemen Tugkaninannesi bana saç demeyin artık piskolojimi bozdu kel kalmama ramak kaldı ne zaman duracak varsa care banada söyleyin ne olur 🙏
Ftmsnny Tugkaninannesi 1 ay oldu doğum yapalı henüz dökülmedi ama takviye edici hap alıyorum belki onun etkisidir
Masalim Tugkaninannesi canim bi degerlerine baktir normal ama benimde oyleydi vitamin ve ksn degeri dusuklugundende oluyomus benim kani dusuktu ilac kullandim normale dondu
Tugkaninannesi Ebruegemen aynen ya insanin morali çok bozuluyor.saclarimi açmıyorum bile görmemek için
Tugkaninannesi Durdudilerrr kan degerlerimde bir sıkıntı yok doktora gittim, ilaç da kullandım ama şuan kullanmıyorum. Yani nasıl bukadar dokulebiliyor şaştım doğrusu
Tugkaninannesi Ftmsnny umarım dökülmez canım ama benim de iki aylıkken falan başladı. İnşallah seninki hiç baslamaZ
Tugkaninannesi Durdudilerrr kaç ay oldu doğum yapali, doğum sonrası dökülmeler engellenemiyor diyorlar ama sizinki dokulmuyormus ne güzel. Hangi vitamini kullanıyorsunuz acaba?
Tugkaninannesi Masalim canım baktirdim değerler normal kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim mecbur. Kaç ay sürüyor acaba, yani bukadar fazla dokulme aylarca sürerse kafamda saç kalmayacak:(
Meryem Tugkaninannesi benim bildiğim kadarı ile hamilelikte saçlar gürleşip çoğalıyormuş doğumdan 2-3 ay sonra fazla olan saçlar yavaş dökülmeye başlıyormuş Şahsen benim saşlarım 3-4 ay dökülmeye devam etti yavaş yavaş kesildi
ayazlianne Tugkaninannesi ben kel kaldım resmen benimde 3 buçuk ay oldu 1 aydır avuç avuç dökülüp kopuyor. Önlerim açıldı belimde olan saçlarımı küt kestirdim yine geçmedi. Kan testi yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı ek demir ampulü ve bi şampuan verdi doktor hala aynı
Tugkaninannesi ayazlianne ben de saçlarımi kısacık kestirdim , dökülme önleyici yag kullanıyorum, yaş mayayla maske yapıyorum . Normalde ise yarardi ama şimdi hiç etkilemedi bile
Masalim Tugkaninannesi canim benim alti ay surdu ama ben kizim bes aylikken tekrar hamile kaldigim icin net bisey soyleyemiyorum ama kizim alti aylikken azaldi 7 aylikken dokulmesi durdu su an kizim dokuz aylik ben dort aylik hamileyim
ayazlianne Tugkaninannesi benimde doktorun verdiği şampuan da işe yaramadı saç kalmayana kadar dökülecek herhalde çok üzülüyorum
Tugkaninannesi Masalim canım ya evet hamileyken çok güzeldi .ben de diyorum bazen hamile mi kalsam da dökülme dursa diye, o derece çaresizim:) Bu arada sağlıcakla kucağına al bebisini :)
Arzuuuu Tugkaninannesi hamilelikte kullandığımız vitaminlere devam etmek tek çare bu ben kullanıyorum biraz faydası oldu