dbm Songultugra koltukaltı pozisyonunda emzir yani ters emzir. Googledan bak anlarsın tam şeklini. Sütünü sağ. Duşa gir yıkanabildiğin kadar sıcak suyla göğüsüne masaj yap ve tarakla tara. Koltuk altından göğüs ucuna doğru. Ama en en önemlisi mutlaka ters emzir. Benimde başıma gelmişti bu şekilde geçti.
BuseTolgaTaha Songultugra sürekli sağman lazım ya da emzirmen göğsünün boşalması gerekiyor süt biriktiği için ağrı çok olur 1 hafta kullanmam için kortizonlu krem vermişti doktor ve bitkisel hap vermişti geçirmişti
merveasm Canım benimde gecen gun oldu. Duşa girdim sabunla mememe baya masaj yaptım cok agırıyor ama dayandım baya yaptım cıktık tan sonra da bebeğimi ters pozisyonda emzirdim ama cok emzirdim düzeldi. Emzirmen lazjm
Drindniz Tek bir damla süt kalmayana kadar sağman lazım ben hastanelerde yattım bu sebepten bide lahana yapraklarını dondurucuya atıp göğüslerine koyabilirsin
BuseTolgaTaha Songultugra emzirdikten sonra sağ canım , bosalana kadar sağman gerekiyo ne kadar sürer bilmiyorum zaten anlarsın
Nurmry Songultugra evet emzirdikten snra yarım saat sağın 10 dk dinlenin tekrar 15 dk sağın 10 dk dinlenin bu şekilde sağmayı tamamlayın dinlenirken sağma aralarında mutlaka masaj yapın
Songultugra Nurmry elle çok zor olur o ya pompa yok gerçi sanırım mastıt değilim bugun iyice yumusadı
Songultugra BuseTolgaTaha tm cnm sanırım mastit değil bugun bol bol emzrdim masaj sıcak su elle biraz sagma derken baya Bi Yumusadı göğsüm