Mucizemmm ismailin_annesi ismailin_annesi sadece kocanın suçu değil eğer ailesi dolduruyosa böle davranması normal yoksa niye durduk yere böle tavır alsın
ismailin_annesi Mucizemmm olabilir ..kaynanam kötühuylu biri zaten...((( kayınpederim kaynanamdan da beter
ismailin_annesi Duygue bazen evdeyken geliyor bazen de o evde olmadığında,hayrından başka bi zararı yok valla, gelip yardım ediyor bana bebeğime bakıyor emziriyorum deye bana yemekler yapıp getiriyor hem bebeğim için hem benim için
Mucizemmm ismailin_annesi aynı durum bendede vardı çünkü eşim bambaşka biri olmuştu doldurmaları yüzünden ama ben tam tersi ailesine iyi oldum ve şimdi eskisinden iyi yani sende tavır alırsan çözülmüyo malesef ama ona bunların nedenini sor senin ailenle benim ailemin ne farkı var diye konuşarak tabi kavga etme bi dene inşallah iyi olcaktır
Emir_Eliz ismailin_annesi yok yaa kendi ailesine gelince kendi evi sayılıyorda senin ailene gelince neden rahatsız oluyormus. O ev sadece onun degil ikinizin evi ne kadar onun ailesi gelebiliyorsa ev onların sayılıyorsa aynı şekilde senin de ailen gelebilir ev senin ailenin de sayılır Yok öyle bi dünya valla😏
habibe_omerasaf ismailin_annesi yazınız da genel olarak eşiniz hatalı gibi gözüküyor evet ama bu şu yazdığınıza bir anlam veremedim🤷♀️ ‘Anneme gelme kocam kızıyo nasıl diyebilirim ki’ yani bunu söleyebilseniz annenize sölicekmisiniz? Eşinizin bu saçma isteğini kabulleniş neden?
ismailin_annesi habibe_omerasaf asla söyleyemem nasıl söyleyebilirim ki anneme ,kadın mahvolur bende mahvolurum ,o zaman intihar ediyim ondan iyi valla(((
Bitanesi ismailin_annesi kaynanana şöyle oğluna söylesin gelin bana böyle yapsa ne hissederim sen ne hissedersin diye .
Denizmelisa ismailin_annesi sakın söyleme annene bırak kocan konuşsun konuşsun dursun. Saçmalığa bak ya kız sana kocana annem o benim tabi gelecek de eğer durumu idare edemiyorsan bırak anne bikez gelsin o hafta siz annene gitmeyin
Umayduru Annem mi esimmi?Annem .kurban olsunlar tirnaklarina.saygisiz .restini cek bacim oyle sacmalikmi olur
Joipt ismailin_annesi yani bir de şöyle düşünmek lazım belki eşiniz işten gelip size sarılmak istiyor öpmek istiyor muhabbet edip günün stresini atmak istiyor ama annenizden çekiniyor görünce de sinir oluyor.belki kendini ifade edemiyordur eşiniz.ancak tabi ki öyle davranması saygısızca olmuş eşinizle güzelce konuşmayı deneyin,annenize de eşiniz gelmeden geleceği şekilde bir ayarlama yapın durumdan haberdar etmeden.
Arya ismailin_annesi bunda bi gariplil var bu kadar iyilige ragmen istememesi tuhaf bence altından baska nedenler ara canim
Zhdsngz ismailin_annesi her konuda söz hakkı vermesek mi acaba su adamlara anan gelmeyecekte kim gelecekmiş bu kadar olmaz bu kadar yüz vermeyin allah eksikliğini göstermesin anneniz de gece 12 ye kadar kalmıyordur herhalde bu kadar rahatsızlık verecek ne olabilir ki
Belissimo ismailin_annesi o zaman bi gün akşama kadar otursun çocuga baksın bakalım arkasına bakmadan kaçmıyor mu evden? Ya da onun anası gelince siz surat asın bakalım her şey güllük gülistanlık mıymış ...
Arya Kusura bakmayin da biraz suc sizdede var bunlr soylemesine izin varmyn aynisini anasina yap sende senin anan da glmesin o zaman böyle sey olur mu sinir oldum
Tky58 ismailin_annesi Senin annen bunları yapıcak bebeğinin her şeyini alıcak, yemek getiricek bebeğine bakıcak ve kocan bu tavrı yapıcak 🤔 Empati kuruyorum da yazıklar olsun öyle insana kocan olarak söylemiyorm bunu yapan kadınlar da var nankörlükten başka birşey değil gerçekten yazıklar olsun. Umarım İsmail in evlendiğinde gelinin sana bayılır ama onu istemez😒
ismailin_annesi Gelince 1saat oturup gidiyo kadın,,,kocamın babası da böyle biri kayınpederim yani evlerine akrabalardan falan kimse giremez hiçbizaman misafirleri olmadı ben gelin geldiğim günden kızlarıyla damatlarından başka kimse girmedi evlerine kocam da babasına benziyor galiba huyları kurusun baba-oğul ...
ismailin_annesi Bide söylesem inanmycaksınız ama yemin ederim annemlere gidiyoruz biz hani onların evinde misafir olunca ona da kızıyor kocam biz gidince annenlerde hiçkimse olmasın diyor bana benim çocugum kalabalığın içinde olamaz,onlar annemle babamın misafirleri diyorum nasl karışa bilirim onlara diyorum bana diyor ki o zaman bende çocuğumu sokmam o eve bak böyle bi kocayla yaşıyorum iyi tarafları da çok ama misafir kabul etmezleri çok kötü bi huy