Teachermom Mamiiii Daha ucuza korseler var canim ama onlar ya alttan toplanma yapiyo yada esniyo.Yamuna baya terletiyo sporla destekleyince.
Teachermom Thesra Gunaydin.Gobekte ve belden 5 er cm vermisim😁 ilk gunler kosu bandini kullansaydim 7 cm de olurdu sanirim ilk 4 gun kullanmadim😔 Sonuc 1 haftada harika gercekten 🤗🤗
ozgurkus Teachermom merhaba sizin de göbeğiniz var mı? Ben inceldim 2.kopçaya geçtim 4.günde ama göbek için mucize bekliyorum 🙄🤣
Teachermom ozgurkus Hadi ya.Benim yengenin de oyle gobegi cok kaldi neden oluyo acaba.Benim kilom 74 ama gobegim cok degil.Kiloyu veirnce hic kalmayacak gibi.
Thesra Teachermom Muhteşem sonuç daha da iyi olucak:) durmak yok korse takılıyken olabildikçe aktif olursak istediğimiz sonuçlara geliyoruz:)
Derin17 Mamiiii bende o civarda kullandım öncesinde zaten çok ağrılarım vardı cesaret edemedim, geç kalmamışsınız, öneririm çok çok faydasını gördüm hergün 5 saat 2 ay boyunca taktım
Teachermom asyazerenn https://www.yamunakorse.com/yamuna-latex-korse-siyah?gclid=CjwKCAjwvtX0BRAFEiwAGWJyZFsdiVq5BdyiSEEkru9RCfb6ZFKnL9Xt8vgitlYbldE4reKNGrVA5RoCUYsQAvD_BwE
balcicegin_annesi Mamiiii ben ikincisini yaptım doktorum bana 10 gündem itibaren kördeyse başlıyoruz dedi sizinki söylemedi mi 😧