Mamiiii Kızlar ben doğum yapalı 2 ay oldu sezeryan oldu korse kullanmak için geç kaldım sanırım. 2 aydan sonra korse kullanıp işe yarayan var mı?
Teachermom Mamiiii 4 ay 10 gun oldu dogum yapali.1 haftadir yamuna korse kullaniyorum.Gozle gorulur bir incelme var.Yarin belimi olçucem.Ilk 3 gunde 3 cm incelmistim.Gec kalmadiniz bence.
Thesra Mamiiii ayda kullandım bende yamuna korse 1 haftada 6-7 cm inceldim kullanabilirsiniz işe yarar
Annesivekizi Teachermom yemenize dikkat ettiniz mi günde kaç saat taktınız ben düZenli kullanamadım çok rahatsız bişey
ozgurkus Teachermom merhaba sizin de göbeğiniz var mı? Ben inceldim 2.kopçaya geçtim 4.günde ama göbek için mucize bekliyorum 🙄🤣
Teachermom Annesivekizi Evet dikkat ediyorum kilo fazlam da var 6 8 saat kullanin deniyor.Ben 4 saat takiyorum sonra 30 dk yurume bandinda tempolu yuruyorum zaten bel gobek su gibi oluyo cikariyorum.
ikipasaannesiiiiiii Mamiiii bugün ben de baya korse araştırması yapmıştım. İyi denk geldi 👍benim de 2 ay oldu geç mi kaldım acaba derken normalmiş sanırım
Mamiiii Ya gereksiz pahalı geldi bu yamuna korse kızlar, owli markasını duydunuz mu onu mu alsam acaba diyorum. Yumşak bi karnım yok eski kiloma döndüm sadece sert ve şiş bi göbek kaldı.
Teachermom Mamiiii Daha ucuza korseler var canim ama onlar ya alttan toplanma yapiyo yada esniyo.Yamuna baya terletiyo sporla destekleyince.