Serass Alinduru bigaia diye birsey yazmış birde bir ilaç reçetede ama okuyamadım canım. Diyet öyle söylemedi ama çikolata azalt dedi bi bakalım dedi öyle dikkat edicem yediklerime ona göre yol çizicez
Alinduru Serass geçmiş olsun canım bi dikkat et bakalım düzelmezse yavaş yavaş kesersin. Benim bebeğim çok ağlıyordu geceleri ben direk herşeyi kestim o yüzden yavaş yavaş kesmeyi bekleyemeden kakasında kan gelince doktorum da bu şekilde önerdi
Serass Nnnnn kakasında sıkıntı yok canım ıkıbması herhalde bebek kaka yapmaya alışıyormuş birde gazda yapar dedi
[silindi] Serass masaj ve gaz damlası sıcak su torbası yapın ayağını altına koyun karnına değişirim torbayı ince bi şeyin içine koyup küçükmüş bebek . Karnına bil bol masaj yapın ama elle bastırınca bile çıkıyor çok gaz doluyor bebisler benimki de ikinirdi😪
Alinduru Arasmertinannesi ya benim bildiğim alerji mamaları farklı oluyor raporla yazılıyor. Yani siz daha iyi bilirsiniz tabi bebeğinizi bi takip edip bakarsınız
Serass Nnnnn yapmamıştı canım ıkına ıkna yaptı yazdığım da yapamamıştı ama çok zor yapıyor böyle ıkına ıkına yapıyor :/