Alisa58 Kızlar evime tasındım şükür bu kadar hor kullanan görmedim mutfak yağdan görünmüyor aspiratör vs dıştan temizledim mafoldjmmm daha yeni bitti katraaannn olmus o yağlar dolapların üstü de yeni bitti ama bası nokta gibi yerler var sizce daha uğraşayım mı biraz temizlik takıntılıyımmm aspiratörün içi duruyor elim girmiyor cunku yağ var ne yapıcam akıl verir misiniz ? Söküp atsam mı aspiratörü kayınpederim de geçen sene aldım yapma kızım diyor çalışıyor
Sultanas Alisa58 internet te izledim lavobo açıcı varya minik minik onu aspiratör ün üstüne döküp sıcak su döküyorlar tertemiz oluyor ama bazıları denemiş ve eridi yazmış bazisida tertemiz oldu yazmış
Anneumudu Alisa58 fırın tepsisine sıcak su koyup bulaşık makinası tabletini erit içine yatır işe yarayacaktır. Sen diyince bizim eski kiracı geldi aklıma🤦🏻♀️ Yanyana iki binada oturuyoruz onların mutfaktaki havalandırma penceresi bizm wc ve tuvalet havalandırma penceresi ile aynı yere bakıyor.bu eline ne geçse oraya atmış çay pisliği patates kabugu vs. Orda fare oluşup bizim wc banyo pencerelerinden evlerimize girdi. Bütün binada cirit atıyordu fareler o kadar coktu ki kapanlar yapıştırıcılar yetmedi. Binayı ilaçlatıp terkettik😂 3 gün sonunda döndüğümüzde her yer fare ölüsüydü. İğrençtiyaaa. Benim yatagımı yemiş şçine yavrulamıştı düşün artık🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hilaliahmer Alisa58 aspiratör filtreleri satılıyor. Eğer çıkmazsa yenisini alabilirsiniz tamamen değiştirmekten iyidir.
FerideDeniz Alisa58 a 101’de highgenic diye bir yağ çözücü var. Fırın, Ocak, aspiratör gibi yerlerde kullanılıyor. Birkaç fıs sıkıyorsun, biraz bekliyorsun. Sonra siliyorsun yağları çok güzel çıkarıyor. Tavsiye ederim. Bi dene istersen.
Alisa58 Sultanas [url=https://hizliresim.com/llpAz0][img]https://i.hizliresim.com/llpAz0.jpg[/img][/url]
Srht Alisa58 filtrelerse eğer onlar bulaşık makinasına atılıyor her bulaşık çalıştırken atın iyice arınır. Filtreler temizlendikten sonra çerçevesini ve üst kısmıda yağ çöz temizler.
Deletedmom814 Alisa58 o telleri çıkar kaynar suyun içine bulaşık tableti at erit telleri o suyun içine baş biraz bekle süngerle yika sonra tertemiz oluyo
Sultanas Alisa58 çok pis gözükmüyor geniş bi kaba koy üstüne karbonat dok onun ustunede sirke dok beklet bi dene istersen
Nekwam Alisa58 onlar cikiyo çıkart once bulasik makinesinde yika sonra dinlediğin gibi cif fln yikarsin tertemiz olur
Duce28 Alisa58 Filtrelerini diyorsanız eğer satılıyor canım temiz temiz al yenisini bence . 20 lira falandı . Ben arada bulaşık makinesine atıyorum yağçöz sıkıp süper oluyor 🌼 Bu arada hayırlı olsun . Güle güle otur inşaAllah 😊
Fduru38 Alisa58 üzerine pas ve kireç çözücü döküp bir tablet bulaşık deterjanı denedin mi canım ama bekletmek lazım bi 20 dakika mis oluyo
Alisa58 Anneumudu ay inanmyorum benim eğim eski tip gecekondu eski ama ben temiz kullandım teslim ettim o bile hayret kaldı ama aldığımda İnan katran olmus yağlar dolaplar gör iğrençti o kadar sinirlendim ki yani ayda bir el gezdir ben her hafta yaptım eski evimde ev sahibim aradı tşk etti yepyeni gibiydi dedi ankastremmm dedi yani pes iğrenç ötesi geçmiş olsn cnm iç de yağ çok girmiyor elim mümkün değil temizlenmez dışardan böyle temiz görünüyor takıntılıyımmm işte of
Anneumudu Alisa58 evet ya nasıl yaşamışlar bilmiyorum onlardan sonra banyo ve mutfagı komple değiştirdik yeni kiracoya küfür gibi gelirdi öyle vermek
Alisa58 Nekwam ben onları çıkardın yaptım CNN makınaya attummmmm içi amoulll vs olan yerlere girmiyor elim oralar yağ hep iç makınaın