Yepisyenianne Rzlgln tarih öğretmeniyim. Açıktan adalet, sosyal hizmetler bitirdim. Geçen sene örgünden maliye kazandım 😁 ama seneye tekrar sınava gireceğim.
Rzlgln Yepisyenianne maşallah diyim darısı başıma çocukla nasıl yapıyorsunuz yani sınavlara derslere nasıl çalışıyorsunuz ?
Yepisyenianne Rzlgln Allah yardım ediyor canım. Korkma. Rabbim diyor ki zenginliği istediğime ilmi isteyene veririm. Sen bir adım at herşey nasıl da kolaylaşacak gör. Elbet zorlukları oluyor ama geri dönüp baktığında onları hatırlamayacaksın.
Deletedmom132 Rzlgln eh🙄gecelero ders calis🤐😒uyurken soru çözmeye çabalıyorum bazan kafam kaldırmıyor
Rzlgln AselveAnnesi inanın ben de o kadar çok istiyorum ki her konuda Özgür olmayı meğer ne kadar zormuş hayatın sorumluluğu (zor)umluluğu😞😞
Ikrasu__ Rzlgln soyle dusun bıde normalde okulun bıtmıs atanmıs bır ogretmen olsayfın calısmak ıcın yıne bırakıcaktın .. egıtımını tamamla ve cocuguna cok guzel bır ornek ol .. egıtımlı ve ıyı bır annee .. sen kadınsın kadın ! Herseyı basarırsın🙏🏻
Rzlgln Ikrasu__ inşallah inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bazen geç kaldığımı düşünüyorum yani yaşım 23 okuyup bitirmem işe başlamam filan ama inşallah allahım yolumu açar