Rzlgln Hanımlar merhaba iyi akşamlar 7 aylık bir bebeğim var. Evlenicem diye üniversiteyi yarıda bıraktım biliyorum büyük büyük aptallık ama o zamanki cahilliğim kafa Leyla lay lay lom … Neyse .. şimdi devam etmeyi düşünüyorum fakat bebeğim bu durumdan etkilenir mi yani şuan zaten giremem de ben tekrar devam edene kadar 1 yaşını bulur ? Yoksa çocuğumla mı ilgileniyim hayalimdeki yarım kalmış mesleği kalbime görmek ?
monna Rzlgln mutlaka devam etmelisiniz. Bebeğiniz meslek sahibi, ekmeğini kazanan bir annesi olduğu için sizinle gurur duyacak. Böyle bir anneye sahip olduğu için de kendisini şanslı hissedecektir 🥰
Yepisyenianne Rzlgln hem kendine hem de evladına bir gelecek için devam et. Bebeğine bakacak biri varsa bir saniye düşünme
Rzlgln monna İşte ben okuldayken o da annane veya babanesşnde olacak muhtemelen kendimi ona karşı kötü hissediyorum
Rzlgln Deletedmom132 Aaa çok sevindim 🤗🤗 Bebeğiniz kaç aylık ? Hangi bölüm okuyorsunuz ve açıktan mı yoksa okula gidiyormusunuz??
Canan66 Rzlgln Ne güzel 🌸 Bebeğiniz çok ufak değil, 1 yaşında çalışmaya da başlayabilirdiniz. Ki sizde bilirsiniz ders saatleri çalışmaya göre çok daha esnek olur. Bence devam edersiniz, çokta güzel tamamlarsınız. Şimdiden başarılar dilerim 🌸
OzcaNimet Rzlgln Bence eğitiminize devam etmelisiniz. Eğer eğitiminize devam edip atanmış olsaydınız yine onu anneannesine ya da babaannesine bırakıp çalışmayacak mıydınız? Bende öğretmenim doğum iznim bitince 2. Dönem çalışmaya başladım. Annem baktı oğluma.
Ikrasu__ Rzlgln soyle dusun bıde normalde okulun bıtmıs atanmıs bır ogretmen olsayfın calısmak ıcın yıne bırakıcaktın .. egıtımını tamamla ve cocuguna cok guzel bır ornek ol .. egıtımlı ve ıyı bır annee .. sen kadınsın kadın ! Herseyı basarırsın🙏🏻
Rzlgln Yepisyenianne var babanesi ve ananesi var ama ben şimdi alıştım ya bebeğime ayrılmak zor geliyor ona karşı vicdanım sızlıyor sanki onu yalnız bırakıyorm gibi 😞😞😞😞
Htcesylmzz Rzlgln tabiki zor olacak ama hem okumak hem anne olmak güzel bişey. Ne olursa olsun eğitiminizi yarıda bırakmayın. Bebeğinize bakma konusunda destek alın mesela ben sınav zamanları annemde kalıyorum. Üniversite mezunuyum ama bi Üniversite daha okumak istiyorum yarınımız belli değil. Çocuğumla ortada kalıp bana bakın durumuna gelmek istemiyorum ne olur ne olmaz ben bileziklerimi biriktireyim ( mesleki açıdan ) en iyi ihtimalle okumuş ev hanımı anne olmuş olurum
Yepisyenianne Rzlgln ona güzel bir gelecek hazırlamaya çalışıp emek vereceksin. Sonuçta sen para kazanıp meslek sahibi olunca bunun avantajlarından en çok o yararlanacak. Bence düşünecek bir şey yok. Bir çok çocuk annesi çalıştığı için zaten bu şekilde büyüyor. Dünyada annesi okuyan ya da çalışan tek çocuk sizinki değil. Ben de aynı şeyi yapacağım gelecek dönem 4. üniversiteme devam etmeyi düşünüyorum😁
Prensinannesii06 Rzlgln ben 3. Sınıfta hamileydim öyle gittim okula sınavlarıma 4. Sınıfta da oğlumla gittim sadece sınavlara gittim sağolsun hocalar da arkadaşlarım da notları gönderdiler 1 dersten kaldım onun ek ders sınavına gittim hoca oğlumla ilgilendi ben sınav oldum😀
Yepisyenianne Rzlgln tarih öğretmeniyim. Açıktan adalet, sosyal hizmetler bitirdim. Geçen sene örgünden maliye kazandım 😁 ama seneye tekrar sınava gireceğim.
Ertugrulun_Annesii Rzlgln yaşın kaç olursa olsun içinde ukde kalmaması için devam etmelisin.. hem 9 ay karnimizda bebek taşımış anneleriz ınan okumak zor gelmez. Aksine daha da güç verir sana.. yani benim fikrim bu… benim de bebeğim 6 aylık şuna jeoloji mühendisliği alanında yükseklisans yapıyorum o bittikten sonra nasip olursa doktora 😇
AselveAnnesi Rzlgln kesinlikle devam etmelisin. Bu zamanlar o kadar çabuk geçiyor ki çocuğuna daha sağlıklı bir ortam ge gelecek sağlamak için annesinin daha rahat ve özgür olması gerek.( Maddi konuda ) Kendini şanslı hissedecek yavrucak💓🌸
Rzlgln AselveAnnesi inanın ben de o kadar çok istiyorum ki her konuda Özgür olmayı meğer ne kadar zormuş hayatın sorumluluğu (zor)umluluğu😞😞