Fatmanurosman Dhmi ben Prima premium careyi geceleri kullanıyorum normal cırtlı. Çok memnunum sızdırma olmuyor hiç
Nurhiram Dhmi merhaba bende molfix kullanıyordum fakat hiç memnun kalmadım çok sızdırıyor. 3 aydır prima kullanıyprum çok memnunum
Durunil Merhaba ben kızım doğduğundan beri 14 aydır kullanıyorum çok memnunum kilot bez hiç kullanmadım prenium care ve normal olanını kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ne pişik me sızdırma bakımından
Beren2323 Hatice85867 ben sleppy molfix kullandım son olarak prima premium Care kullanıyoruz çok memnunuz
Berenikom Ben kizima ilk molfix kullandim nadiren sızdiriyordu. Sonra prima aldim fakat prima pisik yapti😔
Dhmi Nurhiram evet bacaklardan sızdırıyor 3 numara kullanıyoruz 4de çok büyük gelir gibi prima kilotlu olanınimi kullaniyorsunuz
Eliflerceee Nurhiram bence genis bagliyorsunuzdur. Benm denemedigm bez kalmadi. En iyisi prima. Care olanlari icinde krem oldugu icin pisik yapma olasiligi daha fazla.
Adalovems Bende Prima kullanıyorum fakat kasıklarında lastik izi yapıyor ve acıttığını düşünüyorum çok üzülüyorum. Lastiklerini elimle biraz açıp takmayı denedim çok yararı olmadı 2 ay 5 günlük kızım 6 kilo 3 numara kullanıyoruz.sizde iz olmuyor mu
Hazal89 Adalovems bütün bezlerde iz yapıyor maalesef yani ben denedim ve hepsi yaptı en az yapan prima oldu
Cydvrl Adalovems külot bez almanızı tavsiye ederim. Ben de sırf bu yüzden premium çare külot bez aldım. Hem daha rahat etti hem de lastik izleri eskisi gibi olmuyor.
Meliscikveannesi Adalovems 2 ay 10 gunluk benimde bebegim 6 kilo ben 2 nuamrasindan kullaniyorum 3 cok buyuk olmuyor mu?
Adalovems Hazal89 o zaman bende bez arayışına boşuna girmeyeyim, kantaronda sürdüğüm için Pişik sorunu yaşamadım böylece devam edeyim. Bende premium care kullanıyorum
Hazal89 Adalovems sleppy çok kötüydü kan oturuyordu sanki bacaklara taşırıyordu molfix pure fena değildi ama oda lastik izi çok kötüydü prima aktife geçtim çok aza indi izleri çok sevindim senin gibi üzülüyordum canı yanıyor diye
Adalovems Cydvrl 2 aylık bebek için de külot bez var mı? Elimdekiler biter bitmez deneyeceğim, çok teşekkür ederim
Cydvrl Adalovems 3 numara külot bez alabilirsiniz. Ben de kullandığım numaranın külot bezini almıştım 1-2-3 numaraları vardı