Kbrelif MerveKya ben kullandım 40 gün ve çok memnun kaldım hiç yara olmadı artık emmesine alıştığı için bırakıncada yara olmadı
Thesra MerveKya Gögüs yaralarımın hızlıca iyileşmesine merhem olan canım kalkanlar çok memnun kaldım gögüs uçlarımın hava almasını sağladığı için çok kurtarıcım oldu
ikos58 MerveKya hep diyorum ki Allah bunu bulandan razı olsun. Kesinlikle kullanmalısın harika bir şey
MerveKya Thesra öyleyse bende alayım baya iyi geldi demek ki alttan sütün akması gibi bi durum olmaz dimi yani ben şuan göğüs pedi yetiştiremiyorum süt akıp gidiyor diğer türlü olursa hiç olmazsa boşa gitmez çocuğuma içirebilirim
Thesra MerveKya Kalkan çok dolarsa ve boşaltmayı unutursan akabilir canım sık sık boşaltman lazım onun haricinde sıkıntı yaşamazsın ama dışarda gögüs içinde kullanımı zor olur dışarı çıkarken ped takman en iyisi canım
Deleted0089 MerveKya akıyor canım onu koyup göğüs pedide koy yeniden ama hava almasını engellemiyor merak etmE :)
MerveKya Thesra sürekli bakıcam o zaman dolup dolmadığına göğüs pedi kullanıyorum ama bi göğsüme çok fazla koyuyorum çok akıyor çünkü üstüm başım batıyor
Fehimesaglar İyi ki almışım dediğim şeylerden biri ve göğüs uçlarım akıyo kalkana birikiyo üstüm ıslanmıyo yara olan uçlarım da iyileşti faydalı 👍
MerveKya Fehimesaglar ay öyleyse bende alayım üstüm başım batıyor göğüs pedi yetiştiremiyorum resmen 😃
Asel_zehra MerveKya kesinlikle tavsiyemdir hem yaraların iyileşmesine muhteşem faydası var hemde akan sütünüz boşa gitmiyor gerçekten çok faydalı bir şey yara olan göğsünüz kıyafetiniz ile vs temas etmediğinden dolayı hızla iyileşiyor
Bts MerveKya yorumlara bakıyorum hemem bugun alıcam 2 aylık kızım var ve hala göğüslerim yara hele bi tanesi cok kötü inşllah banada ıyı gelir
Halekoseoglu MerveKya 3 gün oldu doğum yapalı. Resmen hayat kurtarıyor. Göğüs ucunda bi sıkıntı olmuyo, hava alıyo, akan süt birikiyo. Kesinlikle alınmalı.
MerveKya Halekoseoglu evet en güzel tarafı sütün birikmesi ve boşa gitmemesi kesinlikle alıcam teşekkür ederim
Poyrazinannesi Bende aldım avent göğüs kalkanı ama araştırmalarıma göre 40 dk den fazla takmayın diyorlar süt kanallarına baskı olduğu için siz nasıl kullanıyorsunuz