Minnos_31 Bayan bilmiyorum ama cikabilir daha once baska bankadan kredi cektiyseniz gorurler herhalde degerlendirirler ben ziraatten hic kredi cekmedim ilk defa basvurdum bakalim
Asel58 Seva_04 3 bin TL seçeneği yok 10000 olarak baswurduk ama 3000 TL onaylandi gözüküyordu sistemde
metay5 Seva_04 bende bi kaç kişiden duydum 3 bin diye tek şart 5bin altı maaş alanlara dediler neden 3 bin yatıyo acaba başka krediler olduğu için olabilir mi sizin başka krediniz var mıydı borç felan
bglm Seva_04 basvurunuz nekadr surede onaylandi babam icin basvurduk donus yapan arayan olmadi geri bildirim aradilarmi sizi mesajmi geliyor yoksa
Meleksavskn Asel58 bende 10.000 başvurdum henüz bi haber gelmedi. Çalışıyomusunuz yada aylık gelirinizi ne kadar belirtiniz başvuru yaparken??
Asel58 Meleksavskn Yok canım çalışmıyorum ben burda SSK li olmak önemli değil hane halkı gelirinin 5000 TL altı olması gerek
Kbrakurt Seva_04 bende calisiyorum. Ziraat mobil kullanıyorum fakat nasıl başvuru yapmam gerektigini bulamadım. Kredi başvurusu seçeneği bulamıyorum. Nasıl başvuruluyor.
Asel58 Cennet-Kokulum Allah Allah denilen tutardan farklı veriliyor millet 10000 e guvenip başvuru yaptı yani
Cennet-Kokulum Asel58 aynen canım dün mesaj geldi şaşırdık bizde ve kendimizi o paraya göre ayarlamıştık çıkarsa diye ama çıka çıka 3ün 1i çıktı ayy sinirlerim bozuldu 😂😂😂