ByAslan SEREZ menizlife kullanıcam demiştiniz başladınız mı ya da kardeşiniz devam ediyor mu yan etki bşy oldu mu ? Bende kullanmak istiyorum ama DHA bebeğim 50günlük ☺️
Asiveela ByAslan bana sormamışsınız ama bebeğiniz çok küçük bebeğiniz ek gıdaya başlamadan bu tür şeyler kullanmayın lütfen içinde belki bebeğinizin alerjisi olan bi bitki vs vardır sonra vicdan azabı çekersiniz
SEREZ ByAslan başladım canım 10 gündür kullanıyorum . Bir hafta olunca tartılmıştım 1.800 kilo vermiştim. Bebeğim 4 aylk ama herhangi bir yan etkisi olmadı açıkçası sütümü biraz arttırdı bile diyebilirim . Ancak emzirenler 3. Aydan sonra kullanabiliyor
ByAslan Asiveela evet haklısınız hiç aklıma gelmedi böyle birşey teşekkür ederim 😊 doğal yolla zayıflamak en sağlıklısı bence 😌
SEREZ ByAslan spor yapmıyorum canım vaktim olmuyor evde koşturmak bi nevi spor geliyor zaten 😃 ben sadece sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyorum bol su tüketiyorum ekmeğide sabah kahvaltısında minicik bir kenar yiyorum o kadar .
ByAslan SEREZ Pelin’in çayı var bir de onda kararsız kaldım bakalım biraz DHA düşüneyim ona göre alıcam 😁
cicekannesi22 SEREZ merhaba canım bende 1 2 ay önce iron the almıştım 10 aylık bebeğim var sıkıntı yapar diye kullanmaya korktum bebeğine bir zararı oldumu zayıflama karın ağrısı ishal gibi
cicekannesi22 SEREZ bende çok kararsız kaldım mantığım almıyor herşey süte geçiyorsa bu çay nasıl geçmiyor diye bir yandanda evlenmeden önce 58 kiloydum 65 el hamile kaldım şuan dikkat etmeme rağmen 78 zayıflayamıyorum
Blackcloud cicekannesi22 ben de zayiflayamiyorum ne kadar dikkat edersem edeyim hamile kalmadan once 58 kiloydum cok cabuk kilo alan veren biriydim simdi ne oldu anlayamiyorum😭🙄
cicekannesi22 Blackcloud bende dikkat etmeme rağmen alıyorum detox suyu falan kullanmıyorum sütüm kesiyor maydanoz tarçın falan
Blackcloud cicekannesi22 Ne yapacagiz bilmiyorum valla yamuna korse aldim onuda altinda tuvalet yeri var ustumu basimi batirmadan nasil yapacagimi bilmedigimden giyrmiyotum😂🤦♀️
ByAslan SEREZ canım tekrar seni rahatsız edicem ama çaydan memnun kaldın mı kilo verebildin mi sütüne etkisi oldu mu 🤔 hakkını helal et başka kimse yok sorabileceğim 🙏☺️