SeeDaa Nghnclk e bebek ten baby me aleo veralı… 1 numaradan itibaren kullanıyoruz.. Suan 4 nunaradayız cok memnunuz ayrıca e bebeğin sürekli kampanyası oluyor.. Özetle hem güzel hem hesaplı tavsiye ederm
Mina16 Nghnclk ilk oğlum 2 yaşında hepsini denedim nerdeyse ilk doğduğunda prima ile basladim cok fena kaşıntı yaomaya basladi biraktim can bebe denedim olmadi bayb me denedim daha sonra bi kac tane daha denedim ama şuan bayadir sleepy natural kullaniyorum ve çok çok memnunum simdi 15 günluj bi oglun daha var onda da sleepy natural kullanıyorum ve değişmeyi düşünmüyorum dokusu falan cok iyi
bossbabysmom Yamur bnde evy baby kullnmk istiyorm.. smdi kullandğm canbebe br arkdşm evybaby önerdi hm iyi hm daha hesaplı dedi.. memnum musnx?
Denizsever34 bossbabysmom ben Prima ile evy baby i dönüşümlü kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim
Sev75 Ben prima kullanıyorum,normalde ama markette bez numarası yoktu bende sleppy naturel aldım.gerçektende primanın çok iyi olduğunu anladım.sleppy hiç beğenmedim
Merve Doruk12 işte aradığım anne. Bende canbebe ve prima premium dönüşümlü kullanıyorum. Evy baby daha mı iyi can bebeden. Bende ona geçeyim
Denizsever34 Nghnclk canım en iyisi bence Prima premium care . Oğlum 4 aylık gece yatırırken bi takıyorum sabaha kadar ne ıslaklık ne pişik gayet iyi. Daha ekonomik olsun diye gündüzleri önce can bebenin lila paketini kullandım. Şimdi de evy baby kullanıyorum gayet de güzel. Hemen hemen tüm bezleri kullandım. Fakat neyi kullanmayayım diye sorarsan sana baby me derim. Gündüz saatlik değiştirmeme rağmen o bez bebeğimin alt tarafını hep beze yapıştırdı huzursuz etti ağlattı. Baya da kullandım. Bebeğim geçen de yine kötü olunca eşim o bezi atmamı istedi o derece yani. Tabi tercih senin