Begusunannesi Ya bazı bebekler tombik tombik oluyo kolları yüzü falan bizimki doğduğunda öyleydi şişi inince zayıf şuan hep böyle gidermi yoksa belli bi aydan sonra mı öyle oluyor acaba 🙊
Gayeefe Begusunannesi doğduğundada tonbik di şimdide öyle taşıması zor oluyor 😬 kucağa alıştıysa yandık denektir bizde öyle çünlü 😬🥰😍 kas yaptım
Mevara Begusunannesi ben küçükken çok kiloluymuşum ama baba faktörü var tabi🙄 🙄yüzü yetmiyormuş gibi fiziksel de ona benziyo küçükken zayıfmış babası😒😒😒aç bırakmış bunu anası diyorlar 🥺
Ebrarrr Benim kızım ilk üç ay o kadar zayıftı ki her goren uzuluyordu ne kadar zayif diye sonra birden kilo almaya başladı tombik oldu. Hatta sonradan görenler aynı bebek mi diyip şaşırıyorlardı.
Begusunannesi Ebrarrr ay hadi inşallah bizimdr öyle olur tek anne sütümüydü peki mama veriyormuydunuz ☺️
Deletedmom132 Begusunannesi en guzeli.ilerde diyet yapmicak boyu cok uzun 😒kilo nerdeee ben anlamiyorum
Eylullmomss Ya üzülüyorum benim kızımda zayıf diye bende emzirmekten iyice kilo verdim ve güç kuvvetten düştüm ağır olsa çok zorlanırdim Allah dağına göre kar veriyo demek ki 😂
Ebrarrr Begusunannesi tek anne sütü aldı. Doktorum mama önermedi. Ben çok canımı sıkmıştım o zaman inşallah bebişin sağlıklı tombik bir bebiş olur 😊