Sesem Göğüs ucuna hemen etki eden bir tedavi maddesi var mı hanımlar çok canım yanıyor bebeğim emerken dayanamayıp biberon veriyorum geçene kadar😞
Mom567 Sesem ay öyle yapma dayan acısına alış öyle öyle atlatırsın kolayca ben hep dayandım en sonunda yarıldı göğsüm kıvrana kıvrana emzirdim yine de , hala da yarık artık acımıyor , lahana iyileştiriyor diye duymuştum yaptım da rahatlatmıştı
Sedo Sesem avent göğüs kalkanı al süper geçirio ben çok eltim o geçirdi bağıra bağıra emziriyordum o acıyı çok iyi biliyorum.
Tuba9152 Ayyy çok zor ama geçmiyor alışıyorsun aventin göğüs Kalkan’ı var ondan kullan nemli tutuyor bide uçları dışarda kaldığı için ekstra bir açıdan kurtulmuş oluyorsun çünkü bebek önce ucu dışarı çıkarmak için uğraşıyor yani bende öyle olmuştu Allah yardımcın olsun biberonu olabildiğince az vermeye çalış seni anlıyorum ama Allah korusun memeyi tutmazsa çok üzülürsün
Sesem Tuba9152 evet resmen içim gidiyor bir doğum sancısında bu acı geçmez dedim birde emzirirken kan topladı resmne 😞
Merve-328 Sesem ben de öyleydim canım ilk ay. Acıdan giç emzirmiyodum bile. Sağıp veriyodum. Ek olarak da mama veriyodum. Sonra gümüş kalkan aldım ve hemen düzeldim bçve şuan emzirmek gerçekten terapi gibi :))
Mom567 Sesem bildiğin yarık işte nasıl anlatılır ki bilemedim ortadan ikiye ayrıldı ucu 🤷♀️ Çok acıyordu valla
Mom567 Merve-328 bilmiyordum ki eşim almazdı çok pahalıydı valla kazağımı ısıra ısıra emzirdim hep mastit bile oldum emzirmek istemiyordum o göğsümden 😔
Sasah1441 Sesem gümüş kapaklar canım 😔 imkanın varsa al. O nasıl bir ağrı öyle Allah yardımcın olsun 🤲 ilk zamanlar hiç yara olmadı şükür ama dişi çıkınca ısırdı beyefendi 2 gün yara oldu ama o iki gün bana 2 yıl gibi geldi 😭
Sesem Sasah1441 tutmadı tutmadı bir tuttu memeyi tam tuttu resmen memeyi verirken iki kere düşünüyorum çok feci bir acı.
Tuba9152 Sesem ah canım ya benimki de kanıyordu silikon uçla emziriyorum hala içine dolardı boşaltıp yeniden devam ederdim emzirmeye Allah yardım etsin
Merve-328 Sesem gümüşün yara iyileştirme gibi bi özelliği varmış. Hem fe tskınca kıyafetle de temasta bulunmuyoö max üçüncü gün iyileşiyo ve emzirirken acı hissetmiyosun. Ben ilk ay her hafta lansinoh a 50şer lira verdim. Sürekli sürmek gerekiyo ve hemen bitiyodu. Ama bi etkisini göremedim. Kalkan pahalı diye slmamıştım sözde. Keşke baştan alsaydım diyorum şimdi. Hem kalkanı başka doğumlarında da kullanabilirsin saklayıp da
Mavis89 Sesem e vitamini alın kapsül şeklinde iğneyle delip sürün günde 2 kere falan 1 güne toparlar inşallah
Sasah1441 Sesem valla canım gümüş kapaklar hemen iyileştiriyormuş. Dediğim gibi benim hiç olmadı yara ilk emdiğinde umarım seninde hemen iyileşir 🤲🙏🏻