Gizemmdenizz Altınbaş zen blue diamond Atasay markaları hariç hangi pırlanta markalarını tavsiye edersiniz kızlar Emel pırlanta ya denk geldim hoşuma gitti ürünleri fiyatları da uygun tavsiye edebileceğiniz markalar varmı?😘
Alya282019 Gizemmdenizz canım pırlanta da önemli olan kalitesi parlaklığı onlara çok dikkat et markasından çok onlar para ediyor
Ikizannesi2020 Gizemmdenizz Emel pırlantayı hiç duymadım benim yüzüğüm ve kolyem blue dıamonddan memnunum ama tüzüğümü Doğumdan sonra hiç takmadım özledim canım yüzüğüm😃😃
Alya282019 Gizemmdenizz bence zen den şaşma ilerde değiştirmek istediğinde eskisini aynı fiyattan alıp üstüne ekliyosun diğer markalarla ilgili bilgim yok canım
Mavis123 Şöyle söyleyeyim bu tarz markalar ürünlerin üzerine marka oldukları için onun içinde fiyat koyuyorlar. Önemli olan berraklık ve Rengi önemlidir. aynı kalitede bir pırlantayı kuyumcudan daha uyguna alabilirsiniz 😊
Elifliyam Gizemmdenizz herkesin beş taşı var benim niye yok dedim eşime o da işte sen herkesten farkli olduğun için tektaşın var deyip beştaş hayallerimi suya düşürdü🤣🤣🤣işin esprisi tabiii
Kbramehmet1 Gizemmdenizz bu markaların hiç bir önemi yok önemli olan tek şey pırlanta kalaitesi bence taşın kalitesine bak
Minaninannesii Gizemmdenizz kesinlikle atadaysan alma canım eşim evlenme teklifi için bir yüzük almıştı hep pirlantasi düştü en son değiştirdiler
Zezgit Gizemmdenizz ücanım pırlantanın çeşitleri çok fazlaymış. Benim kuyumcum o saydığın markaların hiçbirini beğenmez mesela 🤷♀️ söz zamanı pırlanta 5 taş almışlardı eşim o da bizimkiler içleinden em ucuz olanı almışlar ksynanam onu seçmiş. Oma rağmen o markalardan daha iyi diyor ama tabi alton sarrafta değerli hesabı güvendiğin pırlanta alışverişi yapan kuyumcular daha iyi bilir.
Gizemmdenizz Zezgit bencede adları duyulmuş diye insanları kazıklıyolar kuyumcuları gezerim hersey normale dönünce
Gizemmdenizz Elifliyam :)))) benim eşim bel taşı aldı asla daha sana pırlanta almam pırlantaya verilen paraya yazık diyo başka ne istersen alırım ama pırlanta almam diyo ben alıcam kendime :)))
Zezgit Gizemmdenizz yani bemce ucuz pırlantaları, adı var pırlanta diye gereksiz pahalı satıyorlar. Kaliteli olsun diyosan biraz bilgi edinmen daha mantıklı. Aynı fiyata daha kalitelisini al 🤷♀️
Fatosssmomm Gizemmdenizz benim iki tane var bir tane zen bir tane blue diamond ikisininde modeli karatı ayrı beğeniyorum ikisinide