Annnisshhh Kızlar bana bu kremi doktor yazdı ama emzirmeden önce temizlemek gerekli mi nasıl temizleyeceğim bilen var mı
Ayaz0608 Annnisshhh temizle de kullan yara yanık icin de harika bi urun hatta ben doğumdan sonra çatlak sorunu yaşadım oturamiyodum o bana çok iyi geldi
Zeyyy Annnisshhh ben kullandım su ile hafif yıkardım bebeğim emmeden önce sonra da peçete ile silerdim. Elinizi suya tutun gogsunuzu için bi kaç kez gider krem zaten
Hanifenur Annnisshhh silmen yeterli canım emzirirken sil sütünü sür göğüs ucuna emzir ben öyle yaptım 3 günde geçti yaralarım her emzirmeden sonra kullan ilacı
Annnisshhh Ayaz0608 bende meme ucu çatlağı için kullanacağım ama sadece silmem yeterli m yoksa suyla mı temzlemem lazım
Biroglusannesi Annnisshhh canm doktor bana sezeryan yaran içi. Verdi ama aynı zamanda pişik ve göğüs ucuna kullanabilirsin dedi ama yıkamak şartıyla dedi . Bende yıka derim .
Yasedem Annnisshhh ben kullandım gögüs ucuma benim çatlak değil yarıktı resmen ben sürmeden önce nemli temiz bezle siliyordum sonra sürüyordum
Hanifenur Annnisshhh doktorum öyle kullan dedi o şekilde yapınca hemen geçti ama sen bilirsin tabi emin olamazsan prospektüsündeki gibi kullan