Burcu15 2 Aylik kizim 3 saate bir 120 cc mama içiyor çok mu az mi acaba çok kararsizim ayni durumda olan varmi
Deletedmom54 Burcu15 benim kızımda 2 ay 22 günlük.genelde 90 cc içiyor.bazen 2.5 saatte.uyuyorsa 3 saatte
Mltmrt Burcu15 olması gerektiği gibi canm. Benmde oğlum 2 ay 6 günlük 120 cc verdiğim zaman bazen aglıyodu 140 160 cc ye çıkardığım oluyordu tabı 4 5 saat Aralık oluyo o şekilde verirsem ama 120 cc veriyosm 3 3.5 saat gibi bir aralıkla veriyrm
Ftmdll Kızlar merhaba benim oğlum 2 aylık hem emziriyorum hem mama veriyorum. bazen mamayı 90 cc veriyorum doymuyor aglıyor meme veriyorum. Genel de mamayı sabah öğlen akşam veriyorum günde 3 defa bazen 4 defa.. ölçüsü nasıl olmalı
Eyluladam Burcu15 sadece mama mı siz de emziriyormusunuz? Benim kızım 4,5 aylık ben 3 saatte bir 120 cc veriyorum ama meme de var az da olsa sütüm
Ftmdll Eyluladam işte bende hem mama hem süt veriyorum. Oğlum sarılık geçirdi sütüm de yoktu mamaya başladık. Sadece bir gögüsümlr idare ediyoruz. Sabah öğlen akşam çok süt olmuyor soymadığını görünce hemen mama yapıyorum. Ama ölçüsünü bazen sanki fazla kaçırıyorum. 90 cc veriyorum bazen 60 cc
laleninannesi Eyluladam benim bebeğimde 2.5 saatte bir 120cc içiyor gece emziriyorum gündüzleri emmiyor sizce yeterli mi kilo alımı olur mu geçen ay az kilo almıştı daha yeni böyle beslenmeye başladı da
Eyluladam Ftmdll bende de aynı şekilde oldu sarılık geçirdi öyle başladık mama desteğine ama 2 aylıkken ben en fazla 60 cc veriyordum 45 cc verdiğim daha çok oluyordu. 90 çok kusuyor mu
Ftmdll Deletedmom132 öyle yapıyorum bu arada ben her mamadan sonra 2 aylık oğluma su da veriyorum. 2 3 çay kaşığı
Ece123 Deletedmom132 7 ay 6 günlüğüz biz bu ay sonuna doğru ancak 150 ml e çıkar gibi çünkü ite kaka yiyor sağolsun :)