Bse Arkadaşlar rezene kimyon anasonu karıştırıp çayını için dediler süt yapıp gaz alıyormuş sizler denedinizni ben bugün ilk defa denedim. Faydasını gören varmıdır?
Buss_07 Bse Gaza iyi geliyor mu bilemiyorum. Benim kolik bir bebeğim vardı ose yaramadı o konuda. Ama çok güzel süt yaptı. Günde 2 fincan ıciyorum ben hala. 4 ay 22 gunluguz.
Bsecill Bse süt için bAnada iyi gelmişti ama rezene önerilmiyor zararlı felan dediiler bıraktım içmeyi
Nilnil Bse denemiştim bi süre işe yaradı sonrası için baska alternatifler denedm bizm gaz sorunmuz cok buyuktu o yüzden denemekte fayda var ☺️
Bse Arkadaşım içmiş hem sütü yağlı hem bebişe uyku yapıyormuş ama sadece anne içicek bebeğe kesinlikşe vermek yok. Olumlu Etkisini görünce yazarım bilgilendirme için :)
ByAslan Bse Bse 17günlük bebeğim var eşim internette görmüştü denedik çok işimize yaradı süt yapıyo bebeği rahatlatıyo . Rezene anason papatya çayı ıhlamur az bşy de kimyon atıp kaynatıyoruz dinlendirip içiyorum kesinlikle tavsiye ederim
celine61- Valla ben cok kullandım sütte arttırdı gaz icinde iyi geldi. Hatta bebegime bile 3-4 cay kasıgı hep verdim
Sydagl Bse ben rezene anason karisimi iciyordum ki ara ara hala icerim. 3 aylik olana kdr kizima da 2 cay kasigi verdim faydasini bebegimde de kendimde de gordum.
elmalikurabiye Bse anason kullanmadim. Her yedigime kimyon kattim. Tane kimyon ve rezeneyi mutlaka cay yaptim gunde 3 4 bardak ictim. Kizima da verdim bi 20 cc. Gaz sorunumuz olmadi pek fazla sutumde artti cok sukur
ByAslan iyimserperestt evet önce suyu kaynatıyorum hepsini içine atıyorum az bşy dha kaynatıp süzüp dinlendiriyrm
Bse Ben rezene anason kimyon 3 nü kaynamış suyun içine kaşıkla alıyorum 10 dk demlemiyo suyun içinde öyle içiyorum kaynatmak mı gerekiyor onu bilmiorum
Emeliss Bse ben günde 2.3 fincan içiyordum genelde işe yarıyor ama oğluma etki etmedi kolikti ve çok gazlıydı ama kardeşim hep içti gaz damlası bile kullanmadı onun bebeğine çok etki etti deneyin zencefil çayı ve çörek otu yağı iyi geldi bize
inci_6007 AzraDoga ben her gün içiyorum iki kupa oğlum 73 günlük iki saate bı emip uyiyir uyudukca inan büyüyor hemen aktivite de yapıyoruz yani oyun havasında oynuyoruz falan oynarken gene uyuyakaliyor😂gazı da çıkartıyor