Beybilicop Nurbeyaz mama ararken daha çok kaçar süt panik olmamaya çalışın tatlı bir şeyler etli birşeyler yiyin varsa tahin süper olur suyunuzu için varsa bir papatya çayı sakinletir hemen uyuyun.. gelir süt kendinize ve bebeginize inanın Gitti gidiyor dedikçe gider
Nurbeyaz Kizlar mama bulduk ama çocuğum az daha ölüyordu .. bu zamana kadar hiç mama vermemiştim evde awent biberon vardı ona koydum vereyim dedim biberonu emdigini sandım ama emmiyormus sütler boğazında tıkandı gözleri kapandi hemen ters çevirip sırtına vurdum çıkardı boğazında biriktirdiklerini … Bir daha mama vermeyecem cocugum ne biberona ne mamaya alışık mama veren arkadaşlar ne olur dikkat edin boğazında biriktiriyor bazı bebekler :(
Nurbeyaz Nurbeyaz mamayı polisler getirdi sagolsunlar ama kızım içmedi kaşıkla denedim yine boğazında biriktirdi sürekli emziriyorum inşallah gelir sütüm ..
Deletedmom189 Nurbeyaz sağma makinası varsa sağ sütünü çoşar sütün bol sıvı al tatlı şeyler de ye sıcak havlu koy gögüslerine
Duruu1 Nurbeyaz canım o biberondan çok geliyo benim kızım da emiyodu sütüm azaldı mamaya geçtim lansinoh dan başka biberondan içemedi dediğin gibi oldu bide çok aktığı için genzine sıçradı dikkat et . Bi kaç biberon daha var az akışlı ama isimlerini bilmiyorum ben awent wee kullandım az akışlı yazıyodu ama çok geliyo anne göğsüne göre bebek ye çok akışa alışık olmadığı için boğulma tehlikesi yaşayabiliyo aman dikkat et
Ikram Nurbeyaz canm azar azar ver biberonn ucu genistir lutfen ver cay kasigiyla yada sut attrci seyler yap :(
B_u_k Asya07 O zaman merhaba komşum 🤗 Bende de mama yok, virüs sebebiyle işe gitmediğimden sağdığım sütleri verebilirim diye düşünüyorum. İşe gidiyor olsam o da olmayacaktı ☹️Ama işte geçici çözüm, inşallah sütü gelir arkadaşın bir an önce 😔
Mehmetaslan Nurbeyaz eczsnenin birine söyleyün ilaç deposunda yok mudur ki. Sıcak bi duş alın göğüslerinize masaj yapın duşta.rezene gibi sevdiğüniz bitki çayını için. Tahün ve levrek bsnim joker besinlerim barsa öyle besinleriniz hemen tüleyin allahın izniyle inşallah doluverir göğüsleriniz bebişinize süt olur bol sütlü günler 🤲🍀👣
Ergulomer Nurbeyaz cnm bak hemen kalk yagın ıcıne sogan salca koy kavur 2 3 su bardagı su ekle kaynayınca simit koy yesıllık marul baharat at ıcıne o suyu cekmesını bkle sogut ye hemen uzerıne Bı saat uyu.. Sütün tekrar gelecekte ıns
Deletedmom189 [silindi] sende çok güzelsin keşke İstanbul olsaydı napto acaba sütü geldi mi mama buldu mu
kuzeyto Nurbeyaz polislere durumdan bahsederseniz mutlaka yardimci olurlar, illaki eczanelerden birinde mama vardir Polisten yardim isteyin