Nurbeyaz Emziriyordum yasaktan sonra sütüm kesildi 3 saattir çocuğum aç 2 aylık hiçbir yerde mama kalmamış her yer kapalı gelen kutu kutu mama almış haktır günahtır !!!
Sule77 Nurbeyaz eczaneden alın hemen nöbetçi eczaneAllah yardımcınız olsun :( inşallah şarıl şarıl gelir o süt
cerennaslann Nurbeyaz yaa insanımız da bu aç kalma korkusu bu düşüncesizlik bu bencillik beni öldürecek.İnşallah sütünüz hemen gelir bol bol su için ve tüm nöbetçi eczaneleri arayın inşallah bulursunuz 🙏
Mehmetaslan Nurbeyaz eczsnenin birine söyleyün ilaç deposunda yok mudur ki. Sıcak bi duş alın göğüslerinize masaj yapın duşta.rezene gibi sevdiğüniz bitki çayını için. Tahün ve levrek bsnim joker besinlerim barsa öyle besinleriniz hemen tüleyin allahın izniyle inşallah doluverir göğüsleriniz bebişinize süt olur bol sütlü günler 🤲🍀👣
kuzeyto Nurbeyaz polislere durumdan bahsederseniz mutlaka yardimci olurlar, illaki eczanelerden birinde mama vardir Polisten yardim isteyin
Nurbeyaz denizanne1708 polise eşim söyledi eczanede varsa biz getirecez dediler yok kalmamis eczanelerde talan etmisler
Aylingizemmm Polise durumu izah edersiniz bence çıkın alın bulunur bir şekilde başka nöbetçi eczaneye bakın
BalAnneeee Nurbeyaz acil depodan getiriyorlar. Israr edin getirirler. Getirmek zorundalar yani. Depodan aldım bende. Eczanede yoktu. Hemen gelmesini istiyorum dedim. Beklettiler 15-20 ya geldi
Nurbeyaz Aylingizemmm emziriyorum sürekli ağlıyor için parçalanıyor bir kişi 3 kutu mama almış haktır ya bu nasıl bencillik
Ikram Nurbeyaz cnm birden mi gtti hcbrsy bulamassan ki ins bulursun internetten bak ptt ler fln acik getirirler. princ ununu sulandrp biberonla idare edeblrsnz. hic komsunuzda yokmu birsey ac duramaz bebek :(
Gokubcera Nurbeyaz gitmez öyle hemen sen psikolojik men öyle hissediyorsun belki de bir yeri ağrıyr olabilir emzir sen sürekli en kötü pirinç unu yap ver ek gıda dönemine geçtiysen hemen birşeyler hazırla ver cnm rahatla biraz stresten olabilir bazen sütün az geldiği olabiliyor ama geçiyor bi şekilde kafana takma
BenMathilda Nurbeyaz Yasaktan sonra sütüm kesildi derken? Yasak yüzünden mi yani psikolojik olarak üzülüp falan? Emin misiniz, bi sicak uygulama masaj falan yapsaniz şekerli seyler bol su tuketseniz, dogru anladiysam eger
Nurbeyaz BenMathilda evet TV de birbirini döven insanları gördüm çok üzüldüm hayvanlara kim yiyecek verecek dedim sütüm gitti korkudan üzüntüden:(