Birponcikannesi Mrb kızlar bugün hastanemizden aradılar evde Sağlık hizmeti veriyorlarmış doktoru eve çağırmak ( muayene ücreti 500 TL)eğer özel aşı değilse ücretsizmiş bilin istedim tamamlayıcı sağlık sigortamız var ama yine de ücrete tabiiymiş
Nrnbirol Birponcikannesi mayısta oğlumun aşıları var sanırım eczaneden alıp evde kendim yapacağım zaten hemşireyim sağlık ocagına götürmem hele bu geceden sonra asla
Nrnbirol Birponcikannesi milletimiz milletimiz diyoruzda herkes fırsattan istifade soymaya kalkıyor çaresizliğe itiyor İnsanları yazıklar olsun ben bu ülkede birlik beraberliğe inanmıyorum artık maske fiyatlarından belliydi zaten
zezeeyyy Birponcikannesi canım kızamık aşısı mı bu? benim doktorum 9 ve 11 ay aralığında yaptırabilirsin demişti ben virüs bitene kadar beklemeyi düşünüyorum sonuçta daha zamanımız var
Birponcikannesi Sule77 poliçemizde evde sağlık hizmeti ücretsiz yazıyordu ama bunu karşılamıyormuş hastane öyle dedi
Birponcikannesi Şöyle açıklayayım 500 TL her türlü veriyorsun eğer aşı özel aşı değilse tek 500 TL muayene ücreti eğer özel asıysa 500+ özel aşı ücreti
Sule77 Birponcikannesi ben hamileyken detaylı ultrasonu sigorta karşılamıyor diye parasını aldı hastane ben faturayı gönderdim tamamını geri verdi Allianz sigorta bizim.Evde sağlık hizmeti sigortanızda olup hastanede olmazsa hastane ücreti alır hatta sigortayı arayıp sorun.Bu özel aşılarında geri iadesini yapıyorlar bilginiz vardır belki
Sule77 Birponcikannesi inanın hiç Bilgim yok henüz 2 aylık naneyim ve aşı konusunda hem bilgisizim hemde çok korkuyorum ateşlenecek ne yapacagım diye :( siz ebenize bi arayıp danışın bence yada doktorunuza
Efenin_annesi Birponcikannesi biz geçen hafta götürdük hastaneye 9 . Ay aşı için doktoru gelmen gerekir dedi mecbur götürdüm. Çok şükür sıkıntı yaşamadık. Tenha oluyor şu zamanlarda
Hunili Nrnbirol “hacı hacıyı Mekke’de, hoca hocayı tekkede” diye bi laf var kansız bunlar ekmeği 5 liradan satan fırın var ya 🤬