minnosunannesi06 Slepy bebek bezi kullanan anneler güzel mi ben hiç kullanmadım esim yeni getirmiş yasak çıktı diye prima kullanıyorum normalde bunu almış pisik yapıyor mu bu bez
PelinKaraca minnosunannesi06 canım iki kızıma da kullanıyorum pişik sadece ek gıda döneminde oldu o da normal 😊
Ebruea minnosunannesi06 ben kullandım doğduğunda pişik yapmamıştı ama bacak lastikleri çok sert bacağını kesmişti. Bende o sebeple prima ya geçmiştim
Momehtap minnosunannesi06 ben de 15-20 gündür kullanmaya başladım,pişik yapmadı sadece dokusu biraz kağıttan yapılmış gibi ama daha doğal olduğu belli
YK_ minnosunannesi06 bende primadan geçtim pişik yapmadı ama ilk başta dönüşümlü kullandım gece prima gündüz sleepy gibi bazen taşırabiliyor başka sorun yok
Mevara minnosunannesi06 benim kızımı azıcık pişik yaptı ama memnunum krem sürdüm düzeldi 👍🏻İyi bir bez bence
Kbrbydk minnosunannesi06 ben yenidogan kızıma kullandım pişik yaptı. Ama bebeginiz büyükse değişebilir tabi
Ejderhahavva minnosunannesi06 ilk 5 ay prima daha snra sleepy şu an evy baby kullanıyorum en güzeli sleepy diyebilirim prima zaten favorim ama pahalı artık kullanmıyorum 🤣
Nefest minnosunannesi06 ben bi iki gun kullandım malesef pişik yaptı, pakette kaldı oyle. Herkes yapmaz dıyodu ama bebekten bebege degısıyo bence