Melekler Kızlar can bebe kullanıyordum aşırın pişik oldu doktora götürdüm krem yazdı kullandım yine geçmedi bugün de prima premium aldım sizin yorumlarınız ile umarım iyi gelir 🤲🏻
AreninAnnesi7301 Melekler Ben prima ile başladım ağır bi koku vardı yeni değiştiği zaman molfix e geçtim rahat ettim
Meftunbade Can bebe çok kötü ilk doğduğunda hastanede canbaba taktılar bide yoğun bakımda kaldığı süre de hemşireler onu takmış bebeğim hep pişik olmuş
Melekler Meftunbade ne bilim büyük kızım da onu kullanırdım bezi bırakana kadar da onu kullandık çok memnundum bu bebeğime hiç iyi gelmiyor molfix kremli olan da iyi gelmedi bakalım bu iyi gelir inşallah
0503 Melekler ben başladım gün etkisini gördüm hatta bugün de elimi yaktım Bi sürim dedim hemen geçirdi ne ağrı ne yanma kalmadı anında
Melekler hunilimomm şans değil her cilt bir değil demek canm ilk kızımsa bende onu kullandım bezi bırakana kadar bu bebeğime de iyi gelmedi işte
Melekler 0503 hm valla evde bepantol, arka krem , travazol, Hametan, hamazing, vazelin, farmasinin pişik kremi hepsi var ama o yok :)
1Mother1Boy Melekler Mustela pişik kremi tavsiye ederim Bizde molfix kullaniyoruz memnunum hic pişik olmadı oğlum
Melekler Yusuffbebekk şu sokağa çıkmayaaagı falan Kalksında alırım canm gerçi eczaneler açık bez ile hala geçmezse alırım